Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξαίρει Arnold και Mbappe ο Klopp!

Εξαίρει Arnold και Mbappe ο Klopp!

Ο τεχνικός της Liverpool Jurgen Klopp, μίλησε στο Unisport για την εξέλιξη των νεαρών παικτών στους μεγάλους συλλόγους και επιβράβευσε τους Alexander – Arnold και Kylian Mbappe για την πολύ γρήγορη βελτίωση τους.

Συγκεκριμένα, ο Klopp τόνισε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές για να πετύχουν χρειάζονται όχι μόνο ταλέντο, αλλά και ένα ώριμο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα: « Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δει εξαιρετικά ταλέντα. Είναι δύσκολο για αυτούς γιατί τραβάνε την προσοχή από τα 15,16 τους οπότε αν με ρωτάτε τι χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής θα σας πω δύο πράγματα: ταλέντο και ποδοσφαιρική ωριμότητα. Γιατί αν αυτά τα παιδιά αποκτήσουν τη νοοτροπία που χρειάζεται από νωρίς, τότε θα την έχουν και αργότερα. Για παράδειγμα, είδα τον Kylian Mbappe για πρώτη φορά όταν ήταν 16 ετών. Ο καθένας καταλάβαινε πως αυτό το παιδί θα εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί, ένα παράδειγμα για την υπόλοιπη γενιά.»

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Reds αναφέρθηκε και στον Trent Alexander Arnold, ο οποίος μέσα σε αυτές τις δύο χρονιές έχει ζήσει εμπειρίες που θα θυμάται σε ολόκληρη την καριέρα του: « Ο Trent είναι εξαιρετικό παράδειγμα ωριμότητας. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην πρώτη ομάδα έχει κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να πετύχει. Ήξερε από μόνος του πως έπρεπε να κάνει υπομονή, να εξελιχθεί και να μάθει από την ομάδα. Ακόμα και σήμερα όμως, όταν δεν τον επιλέγω στην ενδεκάδα δεν απογοητεύεται. Ξέρει πως σκέφτομαι και είναι πάντα έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι.»

Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Mbappe , ο Jurgen Klopp.
Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Mbappe , ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com