Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: « Σχεδόν έχασα το γκολ που μας έστειλε στη Μαδρίτη »

Henderson: « Σχεδόν έχασα το γκολ που μας έστειλε στη Μαδρίτη »

Μετά τους Alisson Becker και Jürgen Klopp, ήρθε η σειρά του αρχηγού της ομάδας, Jordan Henderson να παραχωρήσει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Tottenham.

Ο Hendo μάλιστα παραδέχθηκε πως παραλίγο να χάσει το τέταρτο γκολ των Reds στον ημιτελικό με την Barcelona:

“ Νομίζω πως μίλαγα σε κάποιον συμπαίκτη μου και οργάνωνα την άμυνά μας μετά από το κόρνερ. Μόλις γύρισα, είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Δεν είχα καταλαβεί τι ακριβώς συνέβη. Ήταν ένα απίστευτο γκολ και το σκοράραμε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ήταν φανταστικό που ένας τόσο νέος παίκτης (Alexander-Arnold) λειτούργησε τόσο γρήγορα και έστειλε την μπάλα στο σωστό σημείο. Βέβαια και η αντίδραση του Divock ήταν σημαντική. ”

“ Ήταν ένα πολύ καλό τελείωμα και συνολικά ένα εξαιρετικό γκολ, το οποίο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια υπέροχη βραδιά. Ο κόσμος θα μιλάει για πολύ καιρό για αυτή τη νύχτα. Ήταν απίστευτο. ” Πρόσθεσε ο Henderson.

Για τον τελικό του Wanda Metropolitano δήλωσε:

“ Αυτός ο τελικός σημαίνει τα πάντα για εμάς. Για τους παίκτες, για τους οπαδούς και για όλους στην ομάδα. Κανείς δεν το περίμενε στην αρχή της σεζόν ή καλύτερα στην αρχή της προηγούμενης σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς ο τελικός. ”

“ Γνωρίζουμε πόσο καλή είναι η Tottenham. Στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

Δεύτερος συνεχόμενος τελικός για Henderson και Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com