Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για την άμυνα της Liverpool ο Hyypia

Μίλησε για την άμυνα της Liverpool ο Hyypia

Απίστευτη βελτίωση έχει σημειώσει τους τελευταίους 18 μήνες η άμυνα της Liverpool, δηλαδή από την έλευση του Virgil van Dijk και έπειτα και ο Sami Hyypia μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τις αμυντικές λύσεις των Reds.

Ο Φινλανδός για την κόκκινη άμυνα δήλωσε τα εξής:

“ Είναι πολύ θετικό, που η ομάδα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 4 καλούς κεντρικούς αμυντικούς σε κάθε αγώνα και ποιος ξέρει, μπορεί κάποια στιγμή να παίξει η ομάδα με 3 στόπερ. Το πιο καλό είναι πως υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός. Οι Lovren, Matip και Gomez τα έχουν πάει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Όποιος και αν έχει παίξει, έχει κάνει τη δουλειά του. ”

“ Θυμάμαι και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Bayern Munich, όπου έλειπε ο Virgil van Dijk και ο κόσμος ανησυχούσε, αλλά και πάλι η άμυνα τα πήγε μια χαρά και κατάφερε να μην δεχθεί γκολ στον αγώνα. Αυτό δείχνει την πολύ καλή που κάνει η άμυνα. ”

Για τον Joe Gomez o Hyypia πρόσθεσε:

“ Είναι σίγουρο, πως θα βελτιωθεί τα επόμενα χρόνια. Λένε πως τα καλύτερα χρόνια ενός ποδοσφαιριστή είναι στα 27 ή στα 28 έτη, αλλά στην περίπτωσή του, ίσως είναι λίγο πιο νωρίς. Αν δεν είχε και τους τραυματισμούς, θα είχε βελτιωθεί και περισσότερο. Έχει όλα τα φόντα, ώστε να γίνει ένας κορυφαίος κεντρικός αμυντικό. ”

“ Είναι αρκετά νέος, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, αρκετά ήρεμος και πολύ γρήγορος. Είναι επίσης δυνατός και έχει ένα καλό ύψος. ”

Εκθείασε τον Gomez ο Hyypia.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com