Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: « Συγγνώμη, αν προσβάλαμε κάποιον με το τραγούδι »

Guardiola: « Συγγνώμη, αν προσβάλαμε κάποιον με το τραγούδι »

Η Manchester City αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα την Watford στον τελικό του FA Cup και ο προπονητής της, Pep Guardiola ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα για το αισχρό τράγουδι των παικτών του στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Brighton το βράδυ της Κυριακής μετά τη νίκη τους με 1-4 και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Καταλανός τεχνικός ναι μεν ζήτησε συγγνώμη από τη Liverpool, αλλά τόνισε πως οι παίκτες του δεν είχαν πρόθεσε να προσβάλουν τους παίκτες και τον κόσμο των Reds:

“ Το τραγούδι μας δεν ήθελε να προσβάλει τον κόσμο της Liverpool και δεν αναφέροταν ούτε στο Hillsborough, ούτε στο περιστατικό πριν τον αγώνα με τη Roma. Σκεφτήκατε έστω για μια στιγμή, πως θα θέλαμε να αναφέρθουμε σε αυτές τις τραγωδίες της Liverpool; Απίστευτο! ”

“ Ήμασταν απλά χαρούμενοι για τους εαυτούς μας. Συγγνώμη, αν προσβάλαμε κάποιον με το τραγούδι μας, αλλά δεν είχαμε καμία πρόθεση να το κάνουμε. Κερδίσαμε την Premier League, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και ήμασταν χαρούμενοι. ” Τόνισε ο Guardiola.

Αν πιστεύει πως κάποιο μέλος της αποστολής κοινοποίησε το video στα social media:

“ Γνωρίζετε την άποψή μου για τα social media. ”

Ο Guardiola πανηγυρίζει τον τίτλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com