Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: « Ήταν δύσκολο να βλέπω την ομάδα, όταν ήμουν τραυματίας »

Gomez: « Ήταν δύσκολο να βλέπω την ομάδα, όταν ήμουν τραυματίας »

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο αμυντικός, Joe Gomez και μίλησε πρώτα για τις διαφορές της φετινής  Liverpool με την περσινή ενόψει του τελικού του Champions League και έπειτα για τον τραυματισμό, ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για 4 μήνες.

Ο Joe για την φετινή ομάδα είπε:

“ Εννοείται πως πιστεύω πως πάμε στον τελικό με πολύ διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με πέρυσι. Όμως πρόκειται ξανά για έναν τελικό Champions League και πρέπει να τον προσεγγίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πιστεύω πως η σεζόν μας και αποτελέσματά μας μιλάνε από μόνα τους. ”

“ Ο προπονητής μας έχει δώσει έμφαση σε αυτό (ότι η Liverpool είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι) και πρέπει να μας δώσει ώθηση και ψυχολογία, αλλά να διατηρήσουμε την θέλησή μας για τη νίκη. Όλοι γνωρίζουμε τι θα σημαίνει το 6ο αστέρι για τον σύλλογο. ”

Ο Άγγλος μπακ στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό:

“ Είναι λίγο δύσκολο και σε πονάει να βλέπεις τα παιδιά να αγωνίζονται και εσύ να είσαι τραυματίας και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Μπορεί πολύ εύκολα να σε επηρεάσει ένας τραυματισμός. Ήταν όμως πολύ θετικό, που τον ξεπέρασα στο τέλος και πήρα λίγο χρόνο συμμετοχής. ”

“ Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά πρέπει να τα ξεπερνάς και να συνεχίζεις πιο δυνατός. ” Ολοκλήρωσε ο Joe Gomez.

Gomez, Klopp και Firmino μετά τη νίκη επί της Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com