Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red και Spurs fans ζητούν από τους χορηγούς να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους!

Red και Spurs fans ζητούν από τους χορηγούς να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους!

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η εύρεση ενός εισιτηρίου για τον τελικό του Uefa Champions League, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μια εβδομάδα. Η τελευταία εξέλιξη είναι, πως οπαδοί της Liverpool και της Tottenham κάνουν έκκληση στους χορηγούς της Uefa και τους ζητούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια του τελικού, προκειμένου να διατεθούν στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, το Spirit of Shankly της Liverpool και το Tottenham Supporters Trust της Tottenham εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ζητούν από όλους τους χορηγούς της Uefa να επιστρέψουν τα εισιτήρια του τελικού.

“ Το Spirit of Shankly και το Trust Hotspur Supporters ‘Trust – οι ανεξάρτητοι επίσημοι οπαδοί των LFC και THFC – καλούν τους κύριους χορηγούς του Uefa Champions League να επιστρέψουν ένα μέρος των εισιτηρίων που έλαβαν για τον τελικό του Champions League. ”

“ Ζητάμε από τις Nissan, Playstation, Gazprom, PepsiCo, Banco Santander, Mastercard, Heineken και Expedia Group να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ισορροπίας στην τρέχουσα αθέμιτη κατανομή, που σημαίνει ότι οι οπαδοί των δύο  συλλόγων λαμβάνουν λιγότερο από το 25% των διαθέσιμων εισιτηρίων. ”

“ Ως σημαντικοί χορηγοί του Champions League UEFA, οι εταιρείες σας εκτιμούν το πάθος και την αφοσίωση των οπαδών που ακολουθούν τις ομάδες τους και κάνουν κάθε παιχνίδι θέαμα. Αλλά πολλοί από αυτούς τους οπαδούς που έχουν ακολουθήσει την ομάδα τους καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν θα χάσουν το μεγαλύτερο παιχνίδι, όπως και χιλιάδες πιστοί οπαδοί. ”

“ Ζητάμε επίσης από κάθε χορηγό να ασκήσει πίεση στην UEFA να διαθέσει εισιτήρια για τους μελλοντικούς τελικούς με έναν δικαιότερο τρόπο. ”

Κάνουν τα πάντα, για να βρεθούν στη Μαδρίτη οι Red fans.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com