Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πρώτη εκτίμηση ενδεκάδας για τον τελικό και η μάχη για μια θέση

Η πρώτη εκτίμηση ενδεκάδας για τον τελικό και η μάχη για μια θέση

Μόλις 16 μέρες έχουν μείνει για τον μεγάλο τελικό του Uefa Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham και η ομάδα ετοιμάζεται να πετάξει για την Ισπανία και την Marbella την προσεχή Δευτέρα, όπου και θα παραμείνει μια εβδομάδα για προπονήσεις.

Μάλιστα, μπορούμε ήδη να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για την ενδεκάδα της Liverpool στον τελικό με 10 παίκτες να είναι (αν δεν προκύψει κάποιος τραυματισμός) και να υπάρχει μάχη για μια θέση.

Κάτω από τα δοκάρια είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται ο Alisson Becker. Virgil van Dijk και Joel Matip θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ, ο Alexander-Arnold στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Andrew Robertson (θα έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του) στο αριστερό.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Fabinho και Henderson πρέπει να θεωρούνται σίγουροι μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις και για την τρίτη θέση υπάρχει μάχη μεταξύ δύο παικτών. Ο ένας είναι ο Gini Wijnaldum, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς με την Barcelona και άλλαξε όλο τον αγώνα με τα δύο του τέρματα και ο άλλος είναι ο έμπειρος, James Milner. Ο Klopp δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος από τους δύο θα ξεκινήσει.

Η επιθετική τριάδα είναι γνωστή σε όλους και ο Bobby Firmino εκτιμάται πως θα έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του. Φανέλα βασικού θα πάρουν και οι Mo Salah και Sadio Mane.

Η μοναδική απουσία των Reds θα είναι ο Naby Keita.

Ο Firmino θα προλάβει τον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com