Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από τη Liverpool το καλοκαίρι

Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από τη Liverpool το καλοκαίρι

Ανοίγει σήμερα η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία και ολοκληρώνεται στις 8 Αυγούστου και η Liverpool ήδη γνωρίζει ποιους παίκτες θέλει να παραχώρησει το φετινό καλοκαίρι είτε με μεταγραφή, όπως θα συμβεί με τους περισσότερους είτε με μόνιμη μεταγραφή.

1) Nathaniel Clyne: Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται πρώτος από όλους ο Nathaniel Clyne και η μεταγραφή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο δανεισμός του στην Bournemouth ναι μεν ολοκληρώνεται, αλλά είτε θα παραμείνει στο Vitality με μόνιμη μεταγράφη, είτε θα παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα. Όποια ομάδα θέλει να το κάνει δικό της θα πρέπει να ξοδέψει €15 εκατομμύρια και πέρα από την Bournemouth, ενδιαφέρον έχει δείξει και η West Ham.

2) Marko Grujic: Δύσκολη θεωρείται η επιστροφή του Σέρβου μέσου στο Anfield, καθώς πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει με ευκαιρίες. Ο δανεισμός του στη Hertha Berlin ολοκληρώνεται, αλλά ο Γερμανικός σύλλογος είναι υπερευχαριστημένος από την παρουσία του και θα προσπαθήσει να τον αγοράσει από τη Liverpool το φετινό καλοκαίρι. Οι Reds θα ζητήσουν περίπου €20 εκατομμύρια, αν αποφασίσουν να πουν ναι σε πώληση του παίκτη.

3) Harry Wilson: Μπορεί στους περισσότερους να προκαλεί έκπληξη η παρουσία του ονόματος του Wilson σε αυτήν την κατηγορία, αλλά οι Reds δεν έχουν αποφασίσει αν θα τον δανείσουν ξανά ή αν θα του βάλουν πωλητήριο. Έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά στην Championship και βρίσκεται στον τελικό των Playoffs ανόδου με την Derby County, όμως δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ της Liverpool με τα τωρινά δεδομένα. Ο Klopp θέλει να ακούσει προτάσεις για τον Ουαλό.

4) Simon Mignolet: Ο Βέλγος βρέθηκε στην πόρτα την εξόδου και το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο η Liverpool δεν τον άφησε να φύγει. Μέσα στη σεζόν απέδειξε πως είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, όμως θέλει να παίζει και στο Anfield δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής. Οι Reds θα ζήτησουν €12 εκατομμύρια, για να τον παραχωρήσουν.

5) Rafa Camacho: Διαφορετική είναι η περίπτωση του Πορτογάλου, καθώς ούτε δανεικός είχε παραχωρηθεί και ούτε είχε χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Η ανανέωση της συνεργασίας του Camacho με τη Liverpool παρουσιάζει δυσκολίες εδώ και καιρό. Ο παίκτης θα πωληθεί, αν δεν αλλάξει κάτι στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Η ομάδα θα ήθελε να εισπράξει περίπου 10€ εκατομμύρια από την πώλησή του.

6) Ryan Kent: Ένας ακόμη παίκτης, που αγωνίστηκε ως δανεικός τη σεζόν που μας πέρασε και έκανε την διαφορά για την ομάδα του, τους Rangers του Steven Gerrard, ωστόσο θέση στο ρόστερ της Liverpool δεν πρόκειται να βρει. Ο σύλλογος της Γλασκώβης θέλει να τον κρατήσει, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Reds (12€ εκατομμύρια) και η ομάδα αναμένεται να ακούσει άλλες προτάσεις για αγορά ή δανεισμό.

7) Taiwo Awoniyi: Ο Awoniyi αγωνίστηκε στην Mouscron το δεύτερο μισό της σεζόν και πραγματοποίησε πολύ θετικές εμφανίσεις. Δεν έχει όμως άδεια εργασίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Liverpool. Η Schalke ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και φαίνεται να μπορεί να πληρώσει τα €10 εκατομμύρια, που ζητούν οι Reds.

8) Ovie Ejaria: Ένα αποτυχημένο πέρασμα από τη Σκωτία και τους Rangers και ένα μέτριο από την Championship και την Reading είχε η φετινή σεζόν για τον Ejaria. Δεν έχει μέλλον στο Anfield και θα πρέπει να πωληθεί το φετινό καλοκαίρι.

9) Sheyi Ojo: Παρόμοια και η περίπτωση του Ojo. Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην Γαλλική, Reims και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

10) Alberto Moreno: Ο Ισπανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

11) Daniel Sturridge: Το συμβόλαιο του Sturridge ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί.

Ο Klopp πιστεύει πως μπορούν να μπουν μέχρι και €100 εκατομμύρια στα ταμεία της ομάδας από πωλήσεις παικτών.

Πάντως, λόγω του Copa America και του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής οι όποιες πωλήσεις παικτών θα πραγματοποιηθούν μετά τα μέσα Ιουλίου.

Ο Clyne θα αποτελέσει παρελθόν από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com