Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχαιρέτησε τη Liverpool ο Adekanye

Αποχαιρέτησε τη Liverpool ο Adekanye

Παρελθόν θα αποτελέσει το καλοκαίρι από τη Liverpool ο νεαρός επιθετικός, Bobby Adekanye και σήμερα αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη Liverpool, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ιταλική Lazio και αναμένεται να συνεχίσει στην καριέρα του στην Ρώμη και στο Olimpico.

Μάλιστα, ο 20χρονος παίκτης αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media τη Liverpool, στην οποία και βρίσκεται από το 2015.

Το μήνυμα του Adekanye: 

“ Όταν πριν από 4 χρόνια ήρθα στη Liverpool, ήμουν ένα παιδί. Τώρα φεύγω σαν αντράς και θα πάρω μαζί μου μια οικογένεια, την οποία θα τη θεωρώ για πάντα δικιά μου. Δεν είναι εύκολο να βρω τις σωστές λέξεις, για να ευχαριστήσω τη Liverpool για όλα όσα μου έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα στο Melwood, όλους τους συμπαίκτες και όσους εργάστηκαν μαζί μου στην ομάδα. Ήσασταν πάντα κοντά μου και σας ευχαριστώ πολύ.”

“ Δεν γνωρίζω πως, αλλά σίγουρα κάποια μέρα θα συναντηθούμε ξανά. Θα σας υποστηρίξω και την 1η Ιουνίου στον τελικό. Θα είμαι μαζί σας. YNWA ”

Ο γεννημένος στη Νιγήρια επιθετικός ήρθε στη Liverpool με τις καλύτερες συστάσεις, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν τον βοήθησαν και δεν ξεδίπλωσε ποτέ το ταλέντο του.

Ο Adekanye φεύγει από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com