Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: « Πόναγα την Κυριακή, αλλά δεν ήθελα να το χάσω »

Robertson: « Πόναγα την Κυριακή, αλλά δεν ήθελα να το χάσω »

Ο Robertson πριν την έναρξη του αγώνα με την Barcelona.

Μετά τον Gini Wijnaldum μίλησε και ο Andrew Robertson στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool και αναφέρθηκε στις μέρες ξεκούρασης που θα έχει η ομάδα μέχρι να ξεκινήσει προετοιμασία για τον τελικό και για τον τραυματισμό του, τον οποίο και θα έχει ξεπεράσει μέχρι το ματς της Μαδρίτης.

Ο Σκωτσέζος μίλησε αρχικά για την εβδομάδα ξεκούρασης που έχουν οι ποδοσφαιριστές των Reds:

“ Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν μερικές μέρες ξεκούρασης. Μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγες μέρες από το ποδόσφαιρο και να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειές μας. Είμαι σίγουρος πως όλων η σκέψη μας θα είναι στον τελικό, αλλά πάντα είναι θετικό, όταν μπορείς να ηρεμήσεις για δύο ή τρείς μέρες. Αμέσως μετά θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγώνα. ”

Για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με την Barcelona:

“ Δεν ήμουν εντελώς καλά την Κυριακή και πόναγα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ήθελα σαν τρέλος να παίξω. Δεν ήθελα με τίποτα να χάσω το ματς. ”

“ Η αδρεναλίνη με κράτησε σε εγρήγορση και έπαιξα παρά τον πόνο, το ίδιο έκαναν και άλλα παιδιά, όχι μόνο εγώ. Ευτυχώς έχουμε μερικές εβδομάδες να αναρρώσουμε και να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Θα είμαστε όλοι έτοιμοι για τον τελικό. ”

Ο Robertson έσφιξε τα δόντια και έπαιξε την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com