Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Αξίζουμε ένα τρόπαιο φέτος »

Wijnaldum: «Αξίζουμε ένα τρόπαιο φέτος »

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο Gini Wijnaldum και τόνισε πως η Liverpool αξίζει ένα τρόπαιο για τη φετινή της πορεία και σκοπεύει να το κατακτήσει στον τελικό του Uefa Champions League στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Tottenham.

Για το αν αξίζει ένα τρόπαιο η ομάδα για την εξαιρετική της φετινή πορεία:

“ Αν όταν τελειώσει η σεζόν και βρισκόμαστε σε διακοπές, κοιτάξουμε τι έχουμε καταφέρει φέτος, θα συνειδητοποιήσουμε πως είναι μια πολύ καλή χρονιά από όλους μας. Συνήθως οι 97 βαθμοί σε οδηγούν στο πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη φορά είχαμε απέναντί μας την City και είχε έναν βαθμό περισσότερο. Συνολικά θεωρώ πως ήταν μια καλή σεζόν και αξίζουμε ένα τρόπαιο, έχουμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε και να την κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. ”

“ Θα είναι πολύ μεγάλη απογοήτευση, αν τελειώσουμε τη σεζόν χωρίς κάποιο τίτλο. Ήμασταν αρκετά σταθεροί κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το αξίζουμε. ” Τόνισε ο Wijnaldum.

Αν οι Reds έδωσαν τα πάντα μέσα στη σεζόν:

“ Έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στη σεζόν και αυτό μπορεί να το καταλαβεί κανείς από τα παιχνίδια που έχουμε νικήσει στο τέλος, όπως με Everton, Fulham και Newcastle. Τα δώσαμε όλα, αλλά δεν ήταν αρκετό για τον τίτλο. ”

Mane και Wijnaldum στο 1-0 επί της Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com