Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thompson: “ Θα ήθελα τον Coutinho πίσω στο Anfield ”

Thompson: “ Θα ήθελα τον Coutinho πίσω στο Anfield ”

Σε έναν εφιάλτη έχει εξελιχθεί το όνειρο του Philippe Coutinho να αγωνιστεί στη Barcelona και ο θρύλος των Reds, Phil Thompson δήλωσε στο Sky Sports πως θα ήθελε να επιστρέψει άμεσα ο Βραζιλιάνος στο Anfield, δηλαδή το φετινό καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Camp Nou το φετινό καλοκαίρι και μια επιστροφή στην Αγγλία δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Thompson για τον Coutinho:

“ Θα τον έφερνα πίσω ακόμα και τώρα, αν μπορούσα. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είναι να επιστρέψει, πρέπει να συμβεί τώρα και όχι σε 12 μήνες. Θα είναι πολύ αργά τότε. Έχει περάσει πολύ δύσκολα στην Barcelona και όπως είδατε στους αγώνες με τη Liverpool, αγωνίζεται ως εξτρέμ και δεν τα καταφέρνει. Δεν είναι ο Neymar. ”

“ Θέλει να παίζει στο κέντρο, όπου και μπορεί να παίρνει τη μπάλα και να δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Δεν το κάνει αυτό στην Barcelona. Δεν μπορεί να παίξει στα άκρα. ”

“ Στην Barcelona δεν τον αγαπούν, όπως τον αγάπησαν στο Liverpool. Στη Liverpool ήταν ο έξυπνος παίκτης της ομάδας, εκείνος που μπόρεσε να βγάλει μια φάση από το πουθενά. Ο παίκτης που είχε την μπάλα στις πιο πολλές κατοχές της ομάδας. Θα τον ήθελα πίσω στην ομάδα. Ίσως μπορούμε να τον πάρουμε πίσω με τα μισά χρήματα. ”

Ασταμάτητος εκτός περιοχής ο Coutinho
Ο Coutinho στο παιχνίδι με την Spartak Moscow
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com