Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πόσα χρήματα θα λάβει η Liverpool από την Premier League

Πόσα χρήματα θα λάβει η Liverpool από την Premier League

Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν της Premier League και η Liverpool μάζεψε 97 βαθμούς και τερμάτισε στην δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την Manchester City, η οποία συγκέντρωσε 98 βαθμούς και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα έξι στην ιστορία.

Οι Reds ωστόσο θα είναι αυτοί, που θα λάβουν περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη ομάδα, καθώς έσπασαν το δικό τους ρεκόρ (2016-17) με τους περισσότερους live αγώνες στην Αγγλική τηλεόραση. Η Αγγλική τηλεόραση μετάδωσε ζωντανά 29 αγώνες της ομάδας του Klopp, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Τον αγώνα της Κυριακής με τη Wolves τον μετάδωσε ζωντανά το Sky Sports στο Νησί.

Η Liverpool λοιπόν θα λάβει £149.5 εκατομμύρια για τη συμμετοχή της και την πορεία της στη φετινή Premier League, όπως υπολογίζεται. Η πρωταθλήτρια Manchester City θα βάλει στα ταμεία της £148 εκατομμύρια, ενώ οι Tottenham και Chelsea λίγο πάνω από £140 εκατομμύρια.

Όλες οι ομάδες λαμβάνουν από £79.4 εκατομμύρια μόνο για την συμμετοχή τους στην Premier League και από εκεί και πέρα το ποσό ανεβαίνει από τα τηλεοπτικά, την θέση στην τελική κατάταξη και τον αριθμό των ζωντανών αγώνων στην Αγγλική τηλεόραση.

Η Liverpool θα λάβει £36.7 εκατομμύρια για την δεύτερη θεση και £33.5 εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά της Αγγλικής τηλεόρασης.

Η διοίκηση της Liverpool στον αγώνα της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com