Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέσα Salah και Robertson για Wolves, αλλά όχι ο Firmino

Μέσα Salah και Robertson για Wolves, αλλά όχι ο Firmino

Στην τελευταία συνέντευξη τύπου της σεζόν πριν από παιχνίδι της Premier League μίλησε ο Jürgen Klopp και μας είχε τα νεότερα για τους τραυματισμούς της ομάδας. Ο Γερμανός μας ενημέρωσε για την κατάσταση των Mo Salah, Bobby Firmino και Andrew Robertson.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα αγωνιστεί σίγουρα στην αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ ο Σκωτσέζος μπακ δεν έχει κάτι το σοβαρό και αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς με τους Λύκους. Τον αγώνα όμως δεν θα προλάβει ο Bobby Firmino, αλλά θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη.

Ο Klopp αναλυτικά για τους τραυματισμούς είπε:

“ Οι πιο σημαντικές λέξεις που θέλεις να ακούσεις στα αποδυτήρια από τους παίκτες είναι πως ήταν απλά ένας πόνος και είναι καλά. Ο Hendo και ο Robbo το είπαν. Υπήρξε πόνος την ώρα του παιχνιδιού, αλλά θα είναι καλά για την Κυριακή. ”

“ Ο Firmino δεν θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή. Ο Mo είναι καλά, έκανε κανονικά τρέξιμο στο γήπεδο και θα βγάλει ένα μέρος της προπόνησης σήμερα. ”

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 17:00 ώρα Ελλάδος την ομάδα του Nuno Espirito Santo για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League με την ελπίδα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Παίζει κανονικά ο Salah την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com