Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι είπε ο Suarez μετά τον αποκλεισμό από τη Liverpool

Τι είπε ο Suarez μετά τον αποκλεισμό από τη Liverpool

O Luis Suarez στον περσινό επαναληπτικό ημιτελικό στο Anfield.

Σίγουρα δεν το περίμενε πριν από μια εβδομάδα, όταν σκόραρε για το 1-0 στην αναμέτρηση του Camp Nou, αλλά τελικά συνέβη! Ο Luis Suarez και η Barcelona έμειναν εκτός τελικού Champions League μετά από ήττα με 4-0 από τη μεγάλη Liverpool!

Ο Ουρουγουανός προχθές στη συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως δεν θα πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο σε περίπτωση που σκοράρει στον χθεσινό αγώνα, τελικά κράτησε την υπόσχεσή του!

Ας δούμε όμως τι ακριβώς δήλωσε στα Ισπανικά media για τον χθεσινό αποκλεισμό:

“ Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Είμαστε ενήλικες και παίζουμε στο υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. ”

“ Πρέπει να επαναπροσεγγίσουμε ορισμένα πράγματα και να δούμε τι ακριβως έχουμε κάνει λάθος. Πρέπει να πούμε κάποια πράγματα πρόσωπο με πρόσωπο. ” Είπε ο Suarez.

“ Δεν πρέπει να τα ρίξουμε στον προπονητή, εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε. Οι παίκτες. Δεν ξέρω, αν κάτι κάνουμε λάθος στην τακτική μας, αλλά είμαστε η Barcelona και δεν μπορούμε να δεχόμαστε 2 γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Ειδικά στο τέταρτο γκολ δεν αμυνθήκαμε καθόλου. Ήμασταν σαν νεανική ομάδα. ”

“ Πρέπει να ζητήσουμε συγχώρεση. Είμαστε πληγωμένη και απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό. ” Τόνισε ο πρώην επιθετικός της Liverpool και του Ajax.

Ο Suarez δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com