Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Valverde για την ήττα από τη Liverpool

Οι δηλώσεις του Valverde για την ήττα από τη Liverpool

Δεύτερη φορά σε δύο χρόνια πάει πολύ και σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο Ernesto Valverde στις δηλώσεις του μετά το χθεσινό ματς με τη Liverpool, ότι δηλαδή και πέρυσι και φέτος αποκλείστηκε, ενώ είχε κερδίσει με 3 γκολ διαφορά στο εντός έδρας ματς στο Camp Nou.

Πέρυσι ήταν η Roma, που κέρδισε τους Blaugrana με 3-0 στη Ρώμη και χθες ήταν η μεγάλη Liverpool, που τους διέλυσε με 4-0 στο Anfield.

Ο Valverde πρώτα μίλησε για τον χθεσινό αποκλεισμό και αναφέρθηκε και στον περσινό:

“ Συνέβη ξανά το ίδιο. Είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο και πέρυσι. Ήταν διαφορετικά παιχνίδια και τα δύο, αλλά και φέτος άρχιζαν να μας πιέζουν από την αρχή. ”

Για το τελικό αποτέλεσμα:

“ Είναι ένα απαίσιο αποτέλεσμα για την ομάδα, για εμάς και για τους οπαδούς μας. Δεν περιμέναμε να συμβεί ξανά αυτό. Μπράβο όμως στη Liverpool για τη νίκη της. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας του ο Ισπανός πρόσθεσε:

“ Μετά το πρώτο γκολ είχαμε μια καλή και γρήγορη αντίδραση. Είχαμε τον έλεγχο για το υπόλοιπο του πρώτο ημιχρόνου και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Τον χάσαμε όμως στο δεύτερο μέρος. ”

“ Μας επηρέασε αρκετά το γεγονός, ότι δεχθήκαμε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, εκείνοι βρήκαν 4 και έτσι ήρθε η ήττα. ”

Ο Valverde μίλησε και για τη Liverpool:

“ Η Liverpool είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και έκανε ένα πολύ καλό ματς. Της αξίζουν συγχαρητήρια. ”

Η Liverpool διέλυσε με 4-0 την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com