Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Απλά απίστευτο ”

Wijnaldum: “ Απλά απίστευτο ”

Ο Gini Wijnaldum πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της Barcelona, με το οποίο έκανε το 3-0.

Δύο λέξεις ίσως αρκούν, για να περιγράψει κανείς την πολύ μεγάλη χθεσινή νίκη της Liverpool επί της Barcelona με 4-0 και αυτές είναι το “ απλά απίστευτο ”, που είπε και ο Gini Wijnaldum στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Bt Sport.

Ο Ολλανδός μέσος δεν ξεκίνησε βασικός, πέρασε όμως ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του τραυματία, Andrew Robertson και έκανε τη διαφορά για τους Reds με τα δύο γκολ που σημείωσε.

Ας δούμε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Gini για τη νίκη της Liverpool επί των Blaugrana με 4-0:

“ Ήταν απλά απίστευτο, αλλά ακόμα και μετά το παιχνίδι στην Ισπανία εμείς το πιστεύαμε. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να σκοράρουμε 4 γκολ στο Anfield και να πάρουμε την πρόκριση. ” Ανέφερε ο Gini Wijnaldum.

“ Για μια ακόμη φορά αποδείξαμε πως στο ποδόσφαιρα όλα είναι πιθανά και όλα γίνονται. Ήμουν πραγματικά θυμωμένος με την απόφαση του προπονητή να με αφήσει στον πάγκο, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι και να βοηθήσω την ομάδα, όταν πέρασα στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Εμείς το πιστεύαμε από την αρχή και όχι μόνο εμείς οι παίκτες, αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου πίστευαν, ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και εμείς τελικά το καταφέραμε και το γυρίσαμε. ”

Ο Wijnaldum σκόραρε δύο γκολ και βοήθησε τους Reds να κάνουν την ανατροπή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com