Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > We’ve conquered all of Europe, we’ re never gonna stop!!!!

We’ve conquered all of Europe, we’ re never gonna stop!!!!

Μόνο η Liverpool τα κάνει αυτά!!!! Μόνο η Liverpool και καμία άλλη ομάδα στον κόσμο. Η μεγάλη Liverpool, η τεράστια Liverpool πάτησε, διέλυσε, ταπείνωσε την δήθεν τρομερή Barcelona με 4-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Uefa Champions League!!!

Α’ Ημίχρονο: Με αλλαγές, αλλά αναγκαστικές παρέταξε τη Liverpool ο Jürgen Klopp στον αγώνα σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Newcastle. Οι Shaqiri και Origi πήραν φανέλα βασικού μετά από καιρό, ο Mo Salah έμεινε εκτός αποστολής και ο Milner επανήλθε στην αρχική ενδεκάδα. Μόλις στο πρώτο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τη Liverpool με τον Jordi Alba να προλαβαίνει να διώξει τη μπάλα πριν τη σπρώξει στα δίχτυα ο Henderson. Οι Reds τελικά βρήκαν το γρήγορο γκολ που ήθελαν μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Jordi Alba της Barcelona έκανε το λάθος, ο Mane το εκμεταλλεύτηκε, έδωσε τον Henderson και ο αρχηγός με μια εκπληκτική κίνηση απέφυγε τον Pique, σούταρε και ο Origi σκόραρε με το rebound. Μερικά λεπτά αργότερα ο Roberto ανέτρεψε τον Mane εντός περιοχής και φυσικά ο Cakir αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι στους Reds! Η αλήθεια ήταν πως δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Τούρκο διαιτητή. Η Barcelona όμως απάντησε στην πίεση των Reds με 3 καλά σουτ από Messi και Coutinho. Ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα στα πρώτα δύο και το τρίτο έφυγε άουτ. Σε ετοιμότητα ήταν και ο Ter Stegen στο 23’ και απομάκρυνε σωστά το σουτ του Robertson. Ο Σκωτσέζος είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 43’ με πολύ δυνατό σουτ με τον Vidal να διώχνει με το χέρι σε κόρνερ. Ο Messi απάντησε στις ευκαιρίες με τρίτη δικιά του στις καθυστερήσεις με την μπάλα να περνά λίγο άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός βρήκε τον Alba σε πολύ καλή θέση, αλλά ο Alisson τον σταμάτησε ξανά.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι Reds, καθώς ο Gini Wijnaldum πήρε τη θέση του τραυματία, Andrew Robertson. Πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ έφτασε ο Virgil van Dijk με τακουνάκι στο 50’ και δευτερόλεπτα αργότερα ο Alisson με σωτήρια επέμβαση απομάκρυνε ένα σουτ του Luis Suarez και στο 54ο λεπτό οι Reds βρήκαν το δεύτερο γκολ, που έψαχναν για αρκετή ώρα. Ο Alexander-Arnold έκανε αρχικά ένα λάθος, το οποίο διόρθωσε γύρισε στον Wijnaldum και ο Ολλανδός με ένα καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Ter Stegen. Ούτε δύο λεπτά δεν πέρασαν και ο Wijnaldum έκανε και το 3-0 με μια απίστευτη κεφαλιά!!! Ο Xherdan Shaqiri με μια τέλεια σέντρα βρήκε τον Ολλανδό μέσα στην περιοχή. Ο Messi απάντησε ξανά στις στιγμές των Reds με ένα πλάγιο σουτ στο 68ο λεπτό, το οποίο κατέληξε πάνω στον Alisson και ο Βραζιλιάνος έδιωξε σε κόρνερ. Αρκετά ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Trent στο 76’, αλλά εκείνος ήταν ο παίκτης που έδωσε ουσιαστικά τη λύση με ένα πανέξυπνο χτύπημα κόρνερ στο 79’! Η άμυνα των Καταλανών κοιμήθηκε και ο Origi έκανε το 4-0 για τη Liverpool!!! Ένας ακόμη τραυματισμός πρόεκυψε για τη Liverpool στο 83’ με τον Divock Origi να μην μπορεί να συνεχίσει και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή με τον Joe Gomez να τον αντικαθιστά. Ο Jürgen Klopp ολοκλήρωσε τις αλλαγές στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Daniel Sturridge. Ο Shaqiri άφησε τη θέση του στον Άγγλο φορ. Οι Reds κράτησαν το σκορ και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης!

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή στο Anfield με τη Wolves!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool:Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson (Wijnaldum 46′)Fabinho, Henderson, Milner, Shaqiri (Sturridge 90′), Origi (Gomez 85′), Mane

Barcelona: Ter Stegen,  Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic (Malcom 80′), Vidal (Arthur 74′), Messi, Coutinho (Semedo 60′), Suarez.

Μόνο η Liverpool τα κάνει αυτά!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com