Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp χρησιμοποίησε ένα ματς της Dortmund ως πηγή έμπνευσης για τους παίκτες του!

Ο Klopp χρησιμοποίησε ένα ματς της Dortmund ως πηγή έμπνευσης για τους παίκτες του!

Μια πολύ μεγάλη ανατροπή χρειάζεται απόψε το βράδυ η Liverpool, προκειμένου να πάρει εκείνη την πρόκριση για τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη και ο Jürgen Klopp χρησιμοποίησε έναν αγώνα της Borussia Dortmund, προκειμένου να δώσει κίνητρο στους παίκτες του και να τους κάνει να πιστέψουν στην επική ανατροπή, που καλούνται να κάνουν.

Στο Uefa Champions League της σεζόν 2013-14 η Dortmund αντιμετώπισε την Real Madrid στην φάση των 16 και παρά το γεγονός, πως είχε ηττηθεί με 3-0 στη Μαδρίτη έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή και τελικά επικράτησε των Μαδριλένων με 2-0 στη Γερμανία.

Ο Klopp χρησιμοποίησε τον συγκεκριμένο αγώνα ως πηγή έμπνευσης για τους παίκτες του και τους ζήτησε να κάνουν, ότι δεν κατάφερε η Dortmund το 2014, δηλαδή να ολοκληρώσουν την ανατροπή!

“ Έχω και εγώ τη δική μου ιστορία μετά από ήττα με 3-0 σε πρώτο σκέλος knockout αγώνα. Ήταν πριν μερικά χρόνια, το 2014 με την Dortmund, όταν είχαμε χάσει με 3-0 στη Μαδρίτη και στο εντός έδρας ματς κάναμε 7 ή 8 αλλαγές. ” Είπε ο Klopp.

“ Χρησιμοποιήσαμε τον Oliver Kirch, έναν πολύ καλό παίκτη με λίγες συμμετοχές μέχρι εκείνο το σημείο. Ο κόσμος δεν τον ήξερε, αλλά έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. ”

“ Εκείνη τη νύχτα τελικά κερδίσαμε με 2-0, αλλά θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει με 5-0. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. ”

“ Τότε ήταν η Real Madrid και τώρα η Barcelona. Υπάρχει διαφορά και είναι τεράστια, αλλά εγώ είπα στους παίκτες την συγκεκριμένη ιστορία με αυτόν τον αγώνα. ”

“ Δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο θα συμβεί ξανά, αλλά για εμένα είναι αρκετό, για να το πιστέψουν οι παίκτες. Εγώ αυτό θέλω και τίποτα περισσότερο, να το πιστέψουμε. Να πιστέψουμε στην ανατροπή. ”

Η Dortmund είχε φτάσει κοντά στην ανατροπή εκείνο το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com