Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε ”

Klopp: “ Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε ”

O απογοητευμένος Jurgen Klopp μετά τον αγώνα του Camp Nou.

Πολύ δύσκολη θα είναι η αυριανή αποστολή της Liverpool στη ρεβάνς με την Barcelona να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 και ο Jürgen Klopp το τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αφού πρώτα επιβεβαίωσε πως και ο Mo Salah και ο Bobby Firmino δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς.

Ο Klopp συγκεκριμένα για τον Salah είπε:

“ Ο Mo και ο Roberto δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα. Ο Mo υπέστη διάσειση και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Δεν γίνεται να τον χρησιμοποιήσουμε. Θα επιστρέψει όμως στον αγώνα της Κυριακής. ”

Για το πόσο δύσκολη είναι η αυριανή αποστολή της ομάδας του:

“ Μπορώ να φανταστώ, πως το Anfield θα φλέγεται, όμως εμείς πρέπει και να σκοράρουμε και να μην αφήσουμε την Barcelona να σημειώσει κάποιο τέρμα. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε. Το 3-0 δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. ”

“ Δύο από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο δεν θα αγωνιστούν και αυτό κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. ”

“ Θα είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε 6 ημέρες. Η Barcelona άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα το Σάββατο και εμείς όχι. Αυτή είναι η διαφορά. Τα παιδιά όμως δεν θα τα παρατήσουν, το έχουν αποδείξει αυτό. ” Δήλωσε ο Klopp.

Τι πρέπει να αλλάξει η Liverpool σε σχέση με το πρώτο ματς:

“ Μόνο το τελικό αποτέλεσμα! ”

Για τον Lionel Messi ο Klopp πρόσθεσε:

“ Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Messi. Αν πάρεις ρίσκα, η Barcelona θα σε τιμωρήσει. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλο τον αγώνα. ”

“ Πρέπει να είμαστε τέλειοι, για να τον αντιμετωπίσουμε. Ίσως είναι το τελευταίο μας φετινό ματς στο Champions League, οπότε ας είναι μια γιορτή και ας το απολαύσουμε. ”

Klopp και Messi μετά τον αγώνα του Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Klopp: “ Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε ”

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com