Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις των Suarez και Coutinho για το Barcelona-Liverpool

Οι δηλώσεις των Suarez και Coutinho για το Barcelona-Liverpool

Ούτε ο Messi, ούτε ο van Dijk, ούτε ο Salah. Τα κεντρικά πρόσωπα του αυριανού ημιτελικού στο Camp Nou είναι οι Luis Suarez και Philippe Coutinho.

Οι δύο παίκτες της Barcelona θα έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκαν 3 και 5 χρόνια αντίστοιχα, και ως εκ τούτου παραχώρησαν δηλώσεις για την επερχόμενη σύγκρουση.

  • Ας δούμε πρώτα τι είχε να πει ο Suarez:

«Έχει περάσει ένα διάστημα από την τελευταία φορά πού βρεθήκαμε στους ημιτελικούς του Champions League, και ανυπομονούμε πραγματικά για αυτό το τελευταίο μέρος της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.

«Όταν παίζεις στο Champions League, η προσοχή σου δε μπορεί να αποσπαστεί ούτε για μία στιγμή, γιατί αν συμβεί θα το πληρώσεις.»

«Η ατμόσφαιρα του Camp Nou μας έχει δώσει να καταλάβουμε ότι και το κοινό μας θέλει αυτόν τον τίτλο.»

«Η Liverpool είναι μία ομάδα πού είναι εξαιρετική στο transition (μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση), και έχει παίκτες πού είναι ιδιαίτερα δυνατοί σε αυτή τη δουλειά.»

«Έχουμε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στο στιλ παιχνιδιού μας, και είμαστε αμφότεροι δυνατές ομάδες.»

«Φυσικά, ανυπομονώ να επιστρέψω στο Anfield, σε ένα γήπεδο στο οποίο όλοι (όσοι επιστρέφουν) λαμβάνουν μία πολύ θετική υποδοχή. Μιλάω πολύ με τον Jordan Henderson, ο οποίος επίσης ανυπομονεί να αγωνιστεί εναντίον εμού και του Philippe, και θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι – θυμάμαι τους ανθρώπους εκεί με πολύ θετικά συναισθήματα.»

«Οι δύο μας έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε κόντρα στην παλιά μας ομάδα, και αυτό μας δημιουργεί μία μικρή αβεβαιότητα σε προσωπικό επίπεδο (για το ποια θα είναι τα συναισθήματά τους μετά τη λήξη), όμως σαν ομάδα ο στόχος μας είναι σαφής.»

  • Ας περάσουμε τώρα και στις δηλώσεις του Coutinho:

«Θέλω να λάβω μέρος για πρώτη φορά σε έναν ημιτελικό Champions League και να τα πάω καλά.»

«Θα είναι πολύ ξεχωριστό για μένα να βρεθώ ξανά στο Anfield, διότι ήμουν πολύ χαρούμενος στη Liverpool.»

«Το Champions League είναι ο μεγάλος μας στόχος, και πρέπει να διακατεχόμαστε από μία δυνατή νοοτροπία για να αντιμετωπίσουμε σωστά αυτό το παιχνίδι.»

«Η Liverpool είναι μία ομάδα με πολύ δυνατή νοοτροπία. Τους παρακολουθώ σε όλη τη φετινή σεζόν, και είναι εξαιρετικοί επιθετικά και αμυντικά, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.»

«Έχουν μία εξαιρετική ομάδα και το Anfield έχει σπουδαία ατμόσφαιρα, και όσοι οπαδοί (της Barcelona) δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα, θα το αντιληφθούν σύντομα», είπε κλείνοντας ο Philippe.

Luis Suarez και Philippe Coutinho. Συμπαίκτες κάποτε στη Liverpool, τώρα στη Barcelona.
Luis Suarez και Philippe Coutinho. Συμπαίκτες κάποτε στη Liverpool, τώρα στη Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com