Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολη η εύρεση εισιτηρίου για τον αγώνα με την Barcelona

Δύσκολη η εύρεση εισιτηρίου για τον αγώνα με την Barcelona

Σε 8 ημέρες η Liverpool θα υποδεχθεί στο Anfield την Barcelona για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Uefa Champions League στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν στο Anfield για τους Reds, καθώς ακολουθεί και η αναμέτρηση με τους Wolves για την 38η αγωνιστική της Premier League.

Στο ματς με την Barcelona δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και η αγορά ενός μεμονωμένου εισιτηρίου είναι απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο, το οποίο όμως είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί και να αγοραστεί. Όχι λόγω της τιμής, αλλά λόγω της τεράστιας ζήτησης και των απαιτήσεων της Uefa.

Η χωρητικότητα του Anfield στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μειώνεται στις 52.000 και η Uefa έχει ζητήσει περίπου 2.500 εισιτήρια, για να για τις ανάγκες των χορηγών και για προσκλήσεις. Στα προηγούμενα παιχνίδια ζήταγε περίπου τα μισά εισιτήρια. Η Liverpool θα σεβαστεί την επιθυμία της Uefa, κάτι που σημαίνει πως θα είναι περίπου 49.000 θέσεις διαθέσιμες για τον κόσμο της ομάδας. Αριθμός, ο οποίος δεν είναι αρκετός, για να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας.

Η γνωστή ιστοσελίδα, Thomas Cook έχει λάβει, όπως πάντα 400 εισιτήρια για τον αγώνα, για να τα διαθέσει στον κόσμο μαζί με ταξιδιωτικά πακέτα και πολλοί φίλαθλοι των Reds, που έχουν παρακολουθήσει και τα 5 φετινά παιχνίδια της ομάδας του Klopp στη διοργάνωση κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Anfield για ματς με τους Καταλανούς.

Για την αγορά εισιτηρίων ισχύουν κριτήρια προτεραιότητας, αλλά η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Το Anfield θα είναι κατάμεστο και κόντρα στην Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com