Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp:Εμείς σκληρή δουλειά και η μοίρα το παιχνίδι της

Jürgen Klopp:Εμείς σκληρή δουλειά και η μοίρα το παιχνίδι της

Ο  Jürgen Klopp σε μια παραλλαγή του «συν Αθηνά και χείρα κινεί» εκφράζει την άποψη του για το τέλος της σεζόν λέγοντας ότι η Liverpool οφείλει να δώσει το καλύτερο της εαυτό και ότι τα υπόλοιπα για την επίτευξη του στόχου είναι και συγκυρία της τύχης.

Ο Θρίαμβος των Reds επί της Huddersfield Town την παρασκευή το βράδυ έχασε κάτι από τη σημασία του εξαιτίας της νίκης της City στο Burnley την Κυριακή που την έφερε πάλι στο συν 1 της κατάταξης και με μόνο 2 ματς ακόμα να απομένουν. Όμως για την ώρα οι άντρες του Klopp είναι συγκεντρωμένοι στο ημιτελικό του champions league κόντρα στην Barcelona αυτήν την τετάρτη που ξεκινά με το ταξίδι τους στο Camp Nou.

Έχουν πολλά να αποφασιστούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αλλά ο μάνατζερ της Liverpool υιοθετεί μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση της κατάστασης της οποίας βρίσκονται και συγκεντρώνεται σε τίποτα άλλο πάρα στην έμπνευση της μεγαλύτερης δυνατής απόδοσης στο σκεπτικό των παικτών του.

»Είναι πραγματικά μια εξαιρετική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε επειδή πηγαίνω για ύπνο έχοντας μόνο το ποδόσφαιρο στο μυαλό μου και ξυπνώ έχοντας ένα σχεδιασμό στη σκέψη μου ή έναν παίκτη τρέχοντας από τα αριστερά στα δεξιά σουτάροντας ή ότι άλλο ενδεχόμενο. Αυτή είναι η αλήθεια,»ο Jürgen Klopp είπε στις Premier League Productions.

» Αυτό δεν είναι πάντοτε ευχάριστο,άπλα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι γιατί μόνο θετικές σκέψεις βρίσκονται στο μυαλό μου στο ποδόσφαιρο,όταν έχεις κερδίσει το προηγούμενο παιχνίδι μπορείς άνετα να φαντάζεσαι ότι κερδίζεις και το επόμενο αν αντιθέτως το έχεις χάσει πριν είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς ότι κερδίζεις το επόμενο έτσι είναι η ζωή μας διαρκώς.»

Και ο Jürgen Klopp συνεχίζει » έχουμε κερδίσει αρκετά παιχνίδια και βρισκόμαστε σε κάλο momentum. Aυτό το διασκεδάζω πολύ. Βεβαία πριν κάποιες βδομάδες, κάποιοι με ρώτησαν εάν ευχαριστιέμαι αυτήν την περίοδο,και απάντησα όχι και τόσο πολύ είναι άπλα δουλειά. Και αυτό είναι πράγματι. Άλλα μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα μου διαχειρίζεται την κατάσταση,και είμαι πραγματικά υπερήφανος με τα αγόρια μου και με τον τρόπο που το αντιμετωπίζουν.

» Πιστεύω ότι στους απέξω αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο και οι παίκτες μου όλο προσφέρουν, προσφέρουν και προσφέρουν – αυτό είναι το ενδιαφέρον της ιστορίας. Τα υπόλοιπα είναι άπλα παιχνίδι της μοίρας. Δεν γνωρίζουμε γι αυτό. Θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας και θα δούμε τι θα πάρουμε σε αντίκρυσμα γι αυτό.»

Ο Klopp εμπνέει τους παίκτες του για σκληρή δουλειά
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com