Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Garcia: “ Μόνο με τρόπαια θα κρατήσει τον Salah η Liverpool ”

Garcia: “ Μόνο με τρόπαια θα κρατήσει τον Salah η Liverpool ”

Στη Mirror μίλησε ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Luis Garcia και αναφέρθηκε στον Mohamed Salah και εξήγησε τους τρόπους, με τους οποίους μπορούν να κρατήσουν τον Αιγύπτιο στο ρόστερ τους, αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Barcelona ή την Real Madrid.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού για τον Φαραώ:

“ Αν η Liverpool κατακτήσει τρόπαια, πιστεύω πως θα είναι πιο εύκολο να κρατήσει τον Salah στο ρόστερ της. Η Barcelona και η Real Madrid θα βγουν στην αγορά για τους καλύτερους παίκτες το καλοκαίρι και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Mo Salah. ” Δήλωσε ο Garcia.

“ Γνωρίζω πως είναι δύσκολο να αρνηθείς σε πρόταση της Real Madrid ή της Barcelona, όπως συνέβη και με τις περιπτώσεις των Suarez και Coutinho. Είναι οι μοναδικές ομάδες, που μπορούν να αγοράσουν κάποιο παίκτη από τη Liverpool. Πλέον όμως η Liverpool είναι διαφορετική και μπορεί να κερδίσει τρόπαια και να τον κρατήσει στην ομάδα. ”

“ Ο Salah θα γινόταν ένας super star και στη Barcelona και στη Real Madrid και δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία γι’ αυτό. ”

Ο Salah είναι και φέτος ο πρώτος σκόρερ της Premier League, καθώς έχει σκοράρει 21 γκολ με 2 αγωνιστικές να απομένουν, ενώ ακολουθούν οι Sadio Mane και Sergio Aguero με 20.

Ο Salah βρήκε δίχτυα και κόντρα στη Huddersfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com