Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wenger: “ Μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα από το Σάββατο η Liverpool ”

Wenger: “ Μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα από το Σάββατο η Liverpool ”

Σπόντα του Wenger για την Liverpool.

Ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έπεσε η Liverpool το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα μετά τη νίκη της Manchester City επί της Burnley στο Turf Moor και ο Arsene Wenger πιστεύει πως η ομάδα του Klopp μπορεί να έχει χάσει το πρωτάθλημα από το επόμενο Σάββατο και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Newcastle.

Ο Γάλλος πρώην προπονητής της Arsenal μίλησε στο BEIN Sports για τη Liverpool και τις πιθανότητές της να κατακτήσει τον τίτλο:

“ Έχουν ακόμη ορισμένες ελπίδες, αλλά το Σάββατο έχουν να αντιμετωπίσουν την Newcastle εκτός έδρας. ”

“ Η Newcastle δεν είναι μια εύκολη έδρα για τη Liverpool. Η Newcastle έχει ήδη σωθεί και πιστεύω πως η City ίσως κατακτήσει και τυπικά το πρωτάθλημα μετά από αυτόν τον αγώνα. Θα παλέψει μέχρι το τέλος η Newcastle. Μάλλον είναι στη μοίρα της Liverpool να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα.”

“ Κυριαρχούσαν στο Αγγλικό ποδόσφαιρο για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά από τη σεζόν 89-90 και μετά δεν μπορούν με τίποτα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Πάντα φαίνεται να υπάρχουν ορισμένα πράγματα, τα οποία είναι εναντίον τους και δεν τους αφήνουν να πάρουν ξανά το πρωτάθλημα. ” Δήλωσε ο Wenger.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν τους Magpies εκτός έδρας το Σάββατο στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Η Liverpool θέλει να πάρει το διπλό κόντρα στη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com