Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: “ Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις για τη Liverpool ”

Chamberlain: “ Ξέρω τι σημαίνει να παίζεις για τη Liverpool ”

Την επιστροφή του στα γήπεδα πραγματοποιήσε την Μεγάλη Παρασκευή ο Alex Oxlade-Chamberlain και σήμερα παραχώρησε συνέντευξη τους Times της Κυριακής, στην οποία τόνισε πως γνωρίζει τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με την ένδοξη φανέλα της Liverpool και πως θέλει να πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο με τους Reds, όπως η κατάκτηση της Premier League ή του Champions League.

Πως νιώθει ότι θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής:

“ Φυσικά και πιστεύω πως μπορώ να είμαι καλύτερος από πριν. Αν δεν το πίστευα αυτό, δεν θα δοκίμαζα να επιστρέψω. Πρέπει να πιστεύω πως μπορώ να το κάνω και θα το κάνω, για να βοηθήσω την ομάδα. ” Απάντησε ο Chamberlain.

“ Πιστεύω πως βρίσκομαι στον σωστό δρόμο και θέλω να αποκτήσω μια σταθερότητα στο παιχνίδι μου. ”

Τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για τη Liverpool:

“ Όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για τη Liverpool. Ξέρουμε τις απαιτήσεις των οπαδών και τα δίνουμε όλα για τον σύλλογο. Είμαι πολύ τυχερός που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. ”

Για τον προπονητή, Jürgen Klopp ο Ox πρόσθεσε:

“ Ο προπονητής μας έχει κάνει σπουδαία δουλειά και είναι κάθε μέρα ο ίδιος άνθρωπος. Είτε είναι Κυριακή είτε Δευτέρα. Πάντα ζητάει πολλά από τους παίκτες του. Μπορείτε να δείτε πως και ο ίδιος το ζει πολύ έντονα. ”

Ποιοι είναι οι στόχοι του για το μέλλον:

“ Το πιο σημαντικό είναι να πετύχω κάτι σπουδαίο με τη Liverpool. Είναι κάτι που πραγματικά θα το λατρέψω. Δεν με ενδιαφέρουν οι προσωπικοί στόχοι. Πρώτα η ομάδα. ”

Ο Chamberlain στο ματς με τη Huddersfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com