Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: “ Μου δίνει κίνητρο το τραγούδι των οπαδών ”

Firmino: “ Μου δίνει κίνητρο το τραγούδι των οπαδών ”

Το δικό του τραγούδι έχει αποκτήσει εδώ και μερικούς μήνες ο Bobby Firmino από τους οπαδούς της Liverpool και ακούγεται από το Kop σε κάθε αγώνα της ομάδας είτε αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος είτε όχι, όπως στο ματς της Παρασκευής με τη Huddersfield, όταν και ήταν εκτός αποστολής, όμως οι Red Fans το τραγούδησαν ξανά.

Ο Bobby ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο τραγούδι και τόνισε πως του δίνει κίνητρο στον αγώνα και τον βοηθάει να παίζει καλύτερα:

“ Πιστεύω πως το τραγούδι μου είναι υπέροχο. Το λατρεύω και πάντα μου αρέσει να το ακούω, όταν το τραγουδάνε οι οπαδοί μας στους αγώνες. ”

“ Μου δίνει μεγάλο κίνητρο στους αγώνες, γιατί σκέφτομαι την οικογένειά μου και ότι πρέπει να κερδίσω τον αγώνα. Αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο.

Ο Firmino επίσης μίλησε για τους πανηγυρισμούς του, οι οποίοι συνήθως είναι εκπληκτικοί:

“ Μερικές φορές προγραμματίζω πριν από τον αγώνα τον πανηγυρισμό μου σε περίπτωση, που σκοράρω. Βλέπω κάποια βίντεο στο ίντερντετ και τους κάνω εξάσκηση κάποιες φορές. Σε άλλες περιπτώσεις, δεν συμβαίνει αυτό και απλά πανηγυρίζω με κάποιο τρελό τρόπο, που θα σκεφτώ εκείνη τη στιγμή. ”

“ Θέλω απλά να απολαμβάνω τη στιγμή και να πανηγυρίσω το γκολ που σημείωσα. ” Είπε ο διεθνής επιθετικός με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο Firmino έχει το δικό του τραγούδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com