Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Stuart Pearce: “ Liverpool και Man. City, κυρίαρχες τα επόμενα χρόνια. ”

Stuart Pearce: “ Liverpool και Man. City, κυρίαρχες τα επόμενα χρόνια. ”

Αυτή ήταν η κύρια παρατήρηση του 'Θεού'. Robbie Fowler, μετά τον αγώνα του Manchester.

Ο πρώην παίκτης αλλά και manager της Manchester City, έκανε τη σύγκριση ανάμεσα στην Tottenham και τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας , περιγράφοντας τη διαφορά ανάμεσα τους ως τεράστια, αν λάβει κανείς υπόψη του-σύμφωνα με τον ίδιο, τις 11 ήττες των Σπιρουνιών σε σχέση με τη μία της Liverpool.
Επιπρόσθετα ο Pearce πιστεύει ότι οι Κόκκινοι μαζί με τα City, θα συνεχίσουν να κυριαρχούν για χρόνια στην Premier League αφού οι υπόλοιποι δεν θα μπορέσουν να τους ανταγωνιστούν έχοντας αντίστοιχη χρηματοδοτική υποστήριξη!
Η Tottenham ήταν στην κούρσα του τίτλου, μέχρι και τον Φεβρουάριο, μέχρι και τη νίκη τυς με 3-1 επί της Leicester, αλλά στη συνέχεια μια σειρά αποτελεσμάτων τους έβγαλε εκτός συναγωνισμού.
Πλέον οι βαθμοί που χωρίζουν τα Σπιρούνια από τους Κόκκινους είναι 18 και ο Pearce δεν είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει η Tottenham ή κάποια άλλη ομάδα στο μέλλον να τους ανταγωνιστεί!
«Αυτοί οι δύο βρίσκονται πολύ μπροστά.» είπε στο Sky Sports News.
«Η Tottenham βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχει χάσει 11 αγώνες. Η διαφορά είναι τεράστια αν γίνει η σύγκριση με την μόλις μία ήττα της Liverpool.»
«Βλέπετε τι πρέπει να κάνουν για να τους πιάσουν, αλλά δεν βλέπω κάποιες ομάδες που θα το καταφέρουν τα επόμενα χρόνια. Δεν νομίζω ότι έχουν την οικονομική ευρωστία για να το πετύχουν.» ολοκλήρωσε.

Liverpool και City θα παλέψουν για τον τίτλο και τα επόμενα χρόνια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com