Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: “ Κανένας δεν θέλει να το πάρει η Liverpool ”

Sterling: “ Κανένας δεν θέλει να το πάρει η Liverpool ”

Πριν να γραφτεί οτιδήποτε που θα μπορούσε να φανεί και δίκαια, ως κριτική απέναντι στον Raheem Sterling, θα πρέπει να επισημάνουμε τα κατορθώματα του, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός.
Και θα πρέπει να χειροκροτήσουμε όλοι την μάχη που δίνει για την αντιμετώπιση του ρατσισμού!
Ο παίκτης δείχνει να ωρίμασε και να ‘ξέφυγε’ από το βαρύ κλίμα που επισκίασε τη φυγή του-με τον τρόπο που έγινε από τη Liverpool.
Ή μήπως όχι;
Πως αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς τη δήλωση του, κατά τη βράβευση του με το Integrity and Impact Award στην εκδήλωση του BT Sports;
O παίκτης της Manchester City, κατά τη δήλωση του έκανε αρκετές αναφορές στη διαδρομή του ως τώρα, μην παραλείποντας να πει επίσης ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του, ήταν τυχερός που είχε δίπλα του παίκτες όπως ο Steven Gerrard, στον οποίο ήθελε να μοιάσει έστω και κατά το ήμισυ!
Ο τρόπος όμως με τον οποίο ‘έκλεισε’ την ομιλία του, δείχνει ότι μάλλον δεν τα κατάφερε να του μοιάσει ούτε καν στο ελάχιστο, αφού προσπάθησε με μάλλον ‘φτηνό’ τρόπο να αστειευτεί για την κούρσα του πρωταθλήματος , έχοντας ως στόχο την ομάδα που τον ανέδειξε!
Συγκεκριμένα είπε : « Αν συμβεί κάποιο γλίστρημα από μέρους μας, η Liverpool θα βρεθεί στην κορυφή και δεν το θέλεις, δεν το θέλω, και δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος να συμβεί αυτό.» για να αποσπάσει ένα ‘κρύο’ γέλιο από το ακροατήριο του.

Ο Lovren μαρκάρει τον Sterling στον φετινό αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com