Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ίσως δεν του πληρώσω το νοίκι αν χάσει από τη City!»

Klopp: «Ίσως δεν του πληρώσω το νοίκι αν χάσει από τη City!»

Στις 6 του Μάη, η Leicester αντιμετωπίζει την Manchester City και ο Jurgen Klopp έχει ένα ενδιαφέρον μήνυμα, με σημερινές δηλώσεις του για τον Brendan Rodgers!
Μετά τη νίκη επί της United, η Manchester City βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά και το αφεντικό των Κόκκινων θα βασισθεί στον πρώην manager της Liverpool, τον Brendan Rodgers να του κάνει τη χάρη και να νικήσει τους Πολίτες για δεύτερη φορά στη σαιζόν αυτή!
Αναφερόμενος στους πρώην managers της Liverpool, με τον Rodgers να αντιμετωπίζει τη City και τη Liverpool να φιλοξενείται στη Newcastle του Rafa, ο Klopp παρατήρησε:

«Ένας από αυτούς ζει ακόμα στο Liverpool (o Benitez), ενώ ο άλλος είναι ο σπιτονοικοκύρης μου» και κοιτώντας την κάμερα του Sky Sports, συμπλήρωσε με χαμόγελο.

«Ο Brendan!»
Ο Jurgen Klopp νοικιάζει την Formby mansion του Rodgers, και ο δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να του πει αστειευόμενος ότι αν η Leicester δεν νικήσει τη City, θα μπορούσε ο Γερμανός τεχνικός να μην πληρώσει το ενοίκιο!
«Μπορώ;» απάντησε ο Klopp!
Στη Γερμανία δεν γίνεται αυτό, αλλά αν γίνεται στην Αγγλία να μου το πείτε.»
Όπως και να χει αυτοί έχουν να κάνουν τη δική τους δουλειά, όπως και εμείς την δική μας.»
Ιδιαίτερα κεφάτος ο Γερμανός, όταν ρωτήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, τι θα πρότεινε στην Manchester United για να ξαναχτιστεί η ομάδα τους, απάντησε:

«Και γιατί να τους βοηθήσω; Αυτοί δεν μας βοήθησαν την Τετάρτη το βράδυ.»

Jurgen Klopp και Brendan Rodgers στο φιλανθρωπικό παιχνίδι του Celtic Park το περασμένο φθινόπωρο.
Jurgen Klopp και Brendan Rodgers στο φιλανθρωπικό παιχνίδι του Celtic Park το περασμένο φθινόπωρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com