Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα καλοκαιρινά φιλικά της Liverpool στην Αμερική!

Τα καλοκαιρινά φιλικά της Liverpool στην Αμερική!

Ικανοποιημένος ο Jurgen Klopp από την απόδοση των παικτών του.

Ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες η Liverpool για την καλοκαιρινή της προετοιμασία! Όπως σας είχε ενημερώσει το liverpool.gr από τον Φεβρουάριο οι Reds θα βρεθούν στην Αμερική για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και όχι στην Ασία, όπως συνήθιζαν να πράττουν κάθε δεύτερο χρόνο.

Μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά έγιναν γνωστά και τα καλοκαιρινά φιλικά του συλλόγου. Η ομάδα του Jürgen Klopp θα δώσει 3 φιλικά στην Αμερική και πιθανότατα ένα στην Αγγλία στο γήπεδο της Tottenham με αντίπαλο την Napoli, αλλά αυτό δεν εχει οριστεί ακόμα.

Αναλυτικά τα καλοκαιρινά φιλικά των Reds στην Αμερική:

  • Liverpool – Borussia Dortmund στις 19 Ιουλίου στην Indiana. Στο Notre Dame Stadium χωριτικότητας 77,000 θέσεων. Η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο γήπεδο ποδοσφαρικό αγώνα.
  • Liverpool – Sevilla στις 21 Ιουλίου στην Βοστώνη. Στο Fenway Park, στο οποίο οι Reds έπαιξαν και το καλοκαίρι του 2014 με αντίπαλο την Manchester City στο πλαίσιο του International Champions Cup.
  • Liverpool – Sporting Lisbon στις 24 Ιουλίου στο Yankee Stadium της Νέας Υόρκης.

Το περσινό καλοκαίρι, του 2018 οι Reds βρέθηκαν και πάλι στην Αμερική για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασία και πήραν μέρος στο International Champions Cup. Η Liverpool πέρυσι έπαιξε με την Borussia Dortmund, την Manchester City και την Manchester United.

Ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com