Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Milner δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Mignolet

O Milner δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Mignolet

Ο  Milner μίλησε για τον επαγγελματισμό του Mignolet: «Είναι το καλύτερο που έχω δει ποτέ» Ο James Milner παραδέχεται το σφάλμα του για την εικόνα του Mignolet στην πορεία της Liverpool έχοντας ως πρωτεύων στόχο την κατάκτηση της Premier League και τη κατάκτηση του Champions League ως νταμπλ.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας της ομάδας χρησιμοποιήθηκε μονάχα σε δυο παιχνίδια αυτή τη σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μετά με την άφιξη του Alisson Becker το καλοκαίρι. Ο Milner βγήκε μπροστά για να μιλήσει και να τον στηρίξει με τον αντίκτυπο που είχαν οι κακές εμφανίσεις του Mignolet.   Ο 33 χρόνος δήλωσε ότι υπάρχουν πολύ ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι πολλές φόρες δεν ταξιδεύουν στις αποστολές.

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω πολύ έως και καθόλου» δήλωσε ο  Milner. «Είναι εκπληκτικό πως συμπεριφέρεται στην προπόνηση βγάζει πάντα τον καλύτερο του εαυτό εμψυχώνοντας παράλληλα τον Alisson και τα άλλα παιδιά της ομάδας μας ενώ κανένας δεν θα μιλήσει γι αυτόν στο τύπο η στις συνεντεύξεις  επειδή δεν βρίσκεται κάθε μέρα στο γήπεδο.Για μας είναι πολύ σημαντικός ειδικά αυτή τη σεζόν για το πόσο μας στηρίζει και μας βοηθάει. Αυτό ακριβώς χρειάζεται μια ομάδα για να πετύχει ,χαρακτήρες με ήθος. Ακόμα και όταν δεν παίζουν τακτικά στην ομάδα εκείνοι βρίσκονται εκεί εμψυχώνοντας και βοηθώντας τους συμπαίκτες τους.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com