Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Gini φέρε μας τον Memphis!»

«Gini φέρε μας τον Memphis!»

Μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση εναντίον της Cardiff, ο Gini Wijnaldum προτίμησε να περάσει τη 2η μέρα του Πάσχα των Καθολικών στη Γαλλία, και ενημέρωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πήγαινε να συναντήσει τον κολλητό του, τον Memphis Depay!
Οι Wijnaldum και Depay είναι φίλοι, από τότε που έπαιζαν μαζί στην PSV Eindhoven, με τον δεύτερο να παίζει πλέον στην Γαλλική Lyon-έχοντας ήδη στο ενεργητικό του 9 γκολ και 12 assists, αφού εκεί τον έστειλε ο Jose Mourinho μετά το σύντομο πέρασμα του από την Manchester United.
Στις αρχές του μήνα η Γαλλική L’ Equipe, δήλωνε ότι στη Liverpool εξέταζαν την περίπτωση του Depay για μια πιθανή μεταγραφή το καλοκαίρι, και όπως ήταν αναμενόμενο οι οπαδοί της Liverpool ευχήθηκαν καλή τύχη στον Gini, θεωρώντας ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον παίκτη για την επιστροφή του στην Αγγλία, αλλά αυτή τη φορά στο Merseyside.
Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα σχόλια των οπαδών των Κόκκινων, παραθέτουμε παρακάτω.
«Θα του πεις κάτι Gini; Έτσι;»
«Θα τον φέρεις στο Anfield να είστε μαζί του χρόνου;»
«Φέρε τον τώρα μαζί σου. Βάλτου μια φανέλα της Liverpool. Πρόσθεσε του και μια περούκα, και πες σε όλους ότι είναι ο Divock Origi. Δεν θα το προσέξει κανένας. Ευχαριστούμε Gini.»
«Φέρε τον πίσω στο Anfield.»
«Μπράβο ρε Gini. Τον χρειαζόμαστε στο Anfield. Never walk alone.»
«Φέρε τον αδελφό σου στην LFC. Καλώς ήρθες Memphis. YNWA.»
«Φέρε τον εδώ με μια φανέλα της Liverpool. ΥNWA.»

Θετικός για μεταγραφή ο Memphis Depay.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com