Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: “ Δεν έχει αδυναμίες η Liverpool ”

Souness: “ Δεν έχει αδυναμίες η Liverpool ”

Για την προχθεσινή νίκη της Liverpool επί της Cardiff με 0-2 στην Ουαλία, καθώς και για την ομάδα των Reds μίλησε ο θρύλος της ομάδας, Graeme Souness στο Sky Sports και τόνισε πως η ομάδα του Klopp δεν έχει καμία απολύτως αδυναμία και αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση.

Ο Souness για τη νίκη των Reds επί των Bluebirds είπε: 

“ Αν θέλεις να γίνεις πρωταθλητής, θα πρέπει να τα βγάζεις πέρα με δύσκολα ματς, όπως ήταν αυτό με την Cardiff. ”

“ Στο παιχνίδι με την Cardiff η Liverpool έδειχνε αρκετά συγκεντρωμένη και σταθερή. Η ομάδα είχε υπομονή και περιμένε μέχρι να δημιουργήσει την ευκαιρία. Επίσης το χορτάρι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση και δεν βοήθησε την ομάδα. Υπήρξε μεγάλη πίεση, όμως η ομάδα ήταν ξανά εξαιρετική. ”

“ Μπορεί η Liverpool να μην έκανε το καλύτερο ματς από άποψη μεταβιβάσεων, αλλά ήταν μια πολύ ώριμη εμφάνιση. ”

“ Ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο γκολ και να ανοίξει το σκορ η Liverpool. Όταν έχεις τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες στην ομάδα, η απειλή δεν έρχεται μόνο από έναν παίκτη. Μπορεί να είναι μια στημένη φάση από τον Virgil van Dijk ή κάποια μαγική έμπνευση από την επιθετική τριάδα. ”

Έπειτα εξήγησε πως δεν έχει αδυναμίες η φετινή Liverpool δεν έχει αδυναμίες:

“ Πιστεύω πως είναι μια ομάδα χωρίς αδυναμίες. Αμα σκεφτείς πως μπορείς να τους δημιουργήσεις προβλήματα, θα δυσκολευτείς πάρα πολύ. Δυσκολεύεσαι πολύ να βρεις κάποια αδυναμία στη φετινή Liverpool. ” Έκλεισε ο Souness.

Χωρίς αδυναμία η Liverpool, όπως τόνισε ο Souness.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com