Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: “ Εκεί θα κριθεί ο τίτλος ”

Carragher: “ Εκεί θα κριθεί ο τίτλος ”

Την πρόβλεψή του για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος έκανε ο θρύλος της Liverpool, Jamie Carragher, καθώς βρισκόμαστε πλέον στις τελευταίες στροφές της Premier League με μόνο 3 αγώνες να απομένουν για τη Liverpool και 4 για την Manchester City.

Η Manchester City φιλοξενείται στο Old Trafford από την Manchester United το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και ο Carra πιστεύει πως αυτό το ματς μπορεί να κρίνει πολλά.

Για την έκβαση του πρωταθλήματος ο Carra είπε τα εξής στο Sky Sports:

“ Η Liverpool θα κερδίσει την Huddersfield την Παρασκευή και η Manchester City το γνωρίζει αυτό. Πιστεύω πως ο τίτλος θα κριθεί στα επόμενα δύο ματς της Manchester City, αν τα κερδίσει ή οχι. ”

“ Αν η City κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια, πιστεύω πως δεν θα χάσει βαθμούς στα τελευταία δύο και θα πάρει το πρωτάθλημα. ”

Έπειτα μίλησε και για τη φετινή Liverpool:

“ Το εντυπωσιακό με τη φετινή ομάδα της Liverpool είναι ότι δεν πανικοβάλλεται. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και ούτε σε κανένα σημείο του αγώνα. Μπορεί να πιάνει τον κόσμο στην εξέδρα πανικός, αλλά τους παίκτες όχι. Δείχνουν πολύ ήρεμοι στους αγώνες. ”

“ Η Liverpool δεν δείχνει ποτέ απελπισμένη και έχει βρει πάρα πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά. ” Ολοκλήρωσε ο Jamie Carragher.

Οι Reds πέρασαν άνετα από το Cardiff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com