Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα η United ”

Klopp: “ Δεν δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα η United ”

Αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης του Klopp στο site της UEFA.

Την Manchester City υποδέχεται σε δύο ημέρες, Μεγάλη Τετάρτη στο Old Trafford η Manchester United σε ένα παιχνίδι, που μπορεί να κρίνει πολλά στη φετινή κούρσα του τίτλου της Premier League. Ο Klopp ρωτήθηκε για τον μεθαυριανό αγώνα και σχολίασε την τωρινή φόρμα της United και τις επιπτώσεις που θα έχει το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Liverpool.

Ο Γερμανός πρώτα αποκάλυψε πως θα δει τον αγώνα, αν δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει:

“ Πιστεύω πως θα δω το παιχνίδι, αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Ελπίζω όμως να καταφέρω να το αποφύγω και να μην το δω. ”

Αν πιστεύει πως η City μπορεί να χάσει βαθμούς στο Old Trafford:

“ Αυτή τη στιγμή η United δεν δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα από την City. Πόσο ήταν το σκορ με την Everton; 3 ή 4-0; ” Είπε ο Klopp.

“ Θα δούμε τι θα συμβεί. Η City θα είναι έτοιμη και μένει να δούμε, αν θα είναι και η United έτοιμη. ”

“ Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Όλοι πρέπει να παίξουν εκεί. Εμείς παίξαμε και πήραμε ισοπαλία. Εμείς παίξαμε όταν η Manchester United βρισκόταν σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τώρα. ”

Τι θα αλλάξει για τη Liverpool σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι του Manchester:

“ Αν η United πάρει έναν βαθμό από το ματς με τη City, εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Huddersfield και έπειτα να παίξουμε με την Newcastle και να την κερδίσουμε και αυτήν. ”

“ Εμείς απλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια. Αυτό κάνουμε όλη τη σεζόν και έχει πετύχει. Δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουμε. ”

Ο Klopp ευχαριστεί τον κόσμο των Reds στο Cardiff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com