Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Κοιτάμε μόνο το ματς με την Cardiff»

Alisson: «Κοιτάμε μόνο το ματς με την Cardiff»

Ο Alisson Becker αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής φετινής ανασταλτικής λειτουργίας της Liverpool και σε δηλώσεις του έσπευσε να μιλήσει για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Cardiff:

« Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Champions League, αλλά από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει δύο βασικούς στόχους: την κατάκτηση της Premier League και του Champions League. Επομένως, τώρα κοιτάμε το ματς με την Cardiff. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Οι αντίπαλοι έχουν τους δικούς τους στόχους καθώς κυνηγούν την παραμονή και με τους οπαδούς στο πλάι τους μπορούν να μας δυσκολέψουν. Αλλά πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από νωρίς και να κυριαρχήσουμε.»

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μίλησε και για την επιστροφή του Joe Gomez στην αγωνιστική δράση, ύστερα από διάστημα απουσίας 5 μηνών: «Χάρηκα πολύ που είδα τον Joe να αγωνίζεται ξανά. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και αξίζει τα καλύτερα. Πάντα βοηθάει την ομάδα όταν βρίσκεται στο γήπεδο και το διάστημα που απουσίαζε μας στήριζε πολύ ψυχολογικά.»

Υπενθυμίζουμε, πως το παιχνίδι με την Cardiff έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 18:00 και οι Reds θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίζουν να ελπίζουν σε μελλοντικό στραβοπάτημα της Manchester City.

Χαρούμενος με την επιστροφή Gomez, ο Alisson Becker.
Χαρούμενος με την επιστροφή Gomez, ο Alisson Becker.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com