Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τιμά την μνήμη του Bob Paisley με τη νέα της φανέλα η Liverpool!

Τιμά την μνήμη του Bob Paisley με τη νέα της φανέλα η Liverpool!

Την νέα της εμφάνιση για τη σεζόν 2019-20 παρουσίασε νωρίτερα σήμερα η Liverpool, με την οποία θα τιμήσει τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, τον Bob Paisley, ο οποίος θα συμπληρώνε φέτος 100 χρόνια ζωής.

Οι Reds τίμησαν την μνήμη στον εντός έδρας αγώνα με την Crystal Palace τον Ιανουάριο, όταν γιόρτασαν την 100η επέτειο των γενεθλίων του και δημιουργήσαν ένα φανταστικό κορεό στο Kop.

Σήμερα παρουσίαστηκε και η νέα φανέλα της ομάδας, παραγωγής New Balance εμπνευσμένη από την εμφάνιση της περιόδου 1982-84, όταν η Liverpool με προπονητή τον Paisley κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών στη Ρώμη και το 14ο της Πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson μίλησε για τη νέα φανέλα και την επιλογή του συλλόγου να τιμήσει τον Bob Paisley.

“ Η καινούρια μας φανέλα είναι ξεχωριστή. Περιμένω πως και πως να την φορέσω και να αγωνιστώ στο σπίτι μας, το Anfield. Η εμφάνιση μας είναι ένα σύμβολο της δόξας και του πάθους, που έχουμε ως Reds. ”

Επίσης, με την εμφάνισή μας θα τιμήσουμε την μνήμη ενός από τους πιο σπουδαίους προπονητές, του Bob Paisley. Είναι ένας φανταστικός τρόπος, για να θυμηθούμε την δόξα και τις επιτυχίες που είχε με την ομάδα μας. ” Τόνισε ο Hendo.

Τιμά την μνήμη του Bob Paisley η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com