Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mane για το γκολ του και την πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Mane για το γκολ του και την πρόκριση στα ημιτελικά

Ξανά δίχτυα βρήκε ο Sadio Mane στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Porto! Ο Σεναγαλέζος, ο οποίος δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει παραχώρησε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα στην Πορτογαλία στο BT Sport, το οποίο μετέδωσε ζωντανά το ματς στην Αγγλία.

Ο Sadio μίλησε πρώτα για το γκολ, που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο και μέτρησε μετά από επιβλέψη του VAR:

“ Για να είμαι ειλικρινής, πίστευα πως ήμουν offside. Αμέσως είπα στα παιδιά να συνεχίσουν να παίζουν και να προσπαθούν και τελικά το γκολ μέτρησε. Έμεινα έκπληκτος, όταν τελικά το γκολ μέτρησε. ”

“ Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να καταφέρουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά και το καταφέραμε. ”

Για το ματς ο Mane πρόσθεσε:

“ Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αλλά το μαχητικό πνεύμα της ομάδας ήταν και δεν το βάλαμε ποτέ κάτω και ούτε τα παρατήσαμε. ”

“ Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα όλοι μαζί, ως ομάδα. Τελικά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε πολλά τέρματα. Οπότε εγώ θεωρώ πως αξίζαμε την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. ”

Οι Reds στα ημιτελικά του Uefa Champions League θα αντιμετωπίσουν την Barcelona με το πρώτο σκέλος στο Camp Nou και τον επαναληπτικό στο Anfield.

Ο Mane σκοράρει το 0-1 στο Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com