Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Herrera: “ Μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Liverpool ”

Herrera: “ Μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Liverpool ”

Μαζί με τον προπονητή της Porto, Sergio Conceicao μίλησε και ο μέσος της ομάδας, Hector Herrera και μάλιστα δήλωσε αρκετά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Μεξικανός παραδέχθηκε πως το φαβορί είναι η Liverpool, όμως δήλωσε πως πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει στο Champions League.

Οι δηλώσεις του Herrera για το αν θεωρεί φαβορί τη Liverpool ή την Porto:

“ Φυσικά και το φαβορί του αγώνα είναι η Liverpool, αλλά θεωρώ πως και εμείς έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και εντός συνόρων είμαστε εμείς πάντα το φαβορί, εξάλλου είμασε και οι πρωταθλητές. ”

“ Στο Champions League όμως εκείνοι έχουν ένα πλεονέκτημα, αλλά εμείς έχουμε μεγάλες ικανότητες ως ομάδα και διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα και να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρό μας στο Champions League. ”

Αν θέλει να πάρει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό:

“ Δεν υπάρχει καμία επιθυμία για εκδίκηση μετά τον περσινό μας αποκλεισμό. Το περσινό αποτέλεσμα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στο Champions League και δεν θέλουμε να την χάσουμε. Το είδα και στο πρώτο σκέλος του Anfield, μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στη Liverpool. ”

Πιστεύει στην πρόκριση ο Herrera.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com