Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: “ Χρειαζόμαστε τίτλους, για να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ”

Milner: “ Χρειαζόμαστε τίτλους, για να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ”

Ο James Milner.

Ο James Milner ήταν αυτή τη φορά ο παίκτης, που μίλησε μαζί με τον Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου στο Dragao για τον αποψινό αγώνα με την Porto.

Ο Sergio Conceicao είπε στη δική του συνέντευξη, πως η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και ζητήθηκε από τον Milner να τοποθετηθεί για την συγκεκριμένη δήλωση.

Ο Άγγλος για την δήλωση του προπονητή της Porto είπε τα εξής:

“ Είναι ένα ωραίο κοπλιμέντο να ακούς και συνηθώς αυτό συμβαίνει, όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. ”

“ Για να θεωρηθείς, όμως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο πρέπει να κατακτήσεις τίτλους. Αυτό είναι κάτι που μέχρι στιγμής δεν το έχουμε καταφέρει, αλλά δουλεύουμε σκληρά, για να το πετύχουμε φέτος. ”

Αν μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το φετινό Champions League:

“ Έχουν μείνει πολλές καλές ομάδες στο Champions League. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε, πως μπορούμε να τις κερδίσουμε. Πρέπει να κατακτήσουμε τουλάχιστον ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν. ”

“ Έχουμε αποκτήσει πλέον αρκετή εμπειρία. Έχουμε φτάσει στον τελικό του Europa League και του Champions League. Δεν κερδίσανε τον τελικό τότε, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό. ” Δήλωσε ο Milner.

Για τον Henderson ανέφερε:

“ Ο Hendo είναι ένας φανταστικός παίκτης. Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός παίκτης είναι. ”

“ Μπορεί να κάνει ό,τι του ζητηθεί. Τώρα κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά και την κάνει εξαιρετικά. Είναι ένας ηγέτης για την ομάδα μας. Ήταν φανταστικός και ως 6αρι. ”

Έτοιμος για τίτλους ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com