Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοίνωση της Liverpool για το καπνογόνο που έπεσε στους οπαδούς της Chelsea

Ανακοίνωση της Liverpool για το καπνογόνο που έπεσε στους οπαδούς της Chelsea

Την Κυριακή η Liverpool επικράτησε με 2-0 της Chelsea, ωστόσο υπήρξε ένα καπνογόνο, το οποίο έπεσε σε οπαδό της Chelsea από την Anfield Road End.

Ο φίλος των Μπλε δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν τραυματίστηκε. Η Liverpool εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσε και καταδίκασε το περιστατικό, όπως επίσης και ένα σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“ Η Liverpool θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους διαιτητές και τους οπαδούς της Chelsea για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της Κυριακής, κατά τον οποίο τιμήσαμε την μνήμη των θυμάτων του Hillsborough. ”

“ Όπως πάντα η συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων στο Anfield απέδωσε φόρο τιμής. Ένα όμως καπνογόνο έπεσε στην θύρα των φιλοξενουμένων κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και δουλεύουμε μαζί με την αστυνομία του Merseyside, για να διαλευκάνουμε το περιστατικό. Όποιος βρεθεί ένοχος για την ρίψη του καπνογόνο, θα τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου από το γήπεδό μας. ”

“ Ο σύλλογος είναι επίσης ενήμερος για ένα σύνθημα για ένα σύνθημα, που ακούστηκε από μερικούς οπαδούς της ομάδας και αναφερόταν στην Chelsea. Το καταδικάζουμε ως ακατάλληλο και προσβλητικό. ”

“ Θέλουμε να παρακαλέσουμε όλους τους φιλάθλους της Liverpool να σέβονται τους οπαδούς των άλλων ομάδων και να σταματήσουν τέτοιου είδους συνθήματα. ”

Η ανακοίνωση της Liverpool για τα περιστατικά του αγώνα της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com