Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το γκολ του Salah που νίκησε το ρατσισμό!

Το γκολ του Salah που νίκησε το ρατσισμό!

O Mohamed Salah, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Chelsea και κλείδωσε τη νίκη για τους Reds. Δεν ήταν μόνο όμως μια νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ήταν και ένα μήνυμα προς εκείνους τους οπαδούς της Chelsea, που τον αποδοκίμαζαν συνεχώς στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόσο η Liverpool όσο και η Chelsea, κυκλοφόρησαν βίντεο στα social media με συγκεκριμένους οπαδούς των Λονδρέζων να φωνάζουν στη διάρκεια του παιχνιδιού: «Salah is a bomber». Φυσικά και οι δύο σύλλογοι καταδίκασαν τα γεγονότα και ο Andy Robertson έσπευσε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν, υποστηρίζοντας τον συμπαίκτη του:

«Το γκολ του ήταν η πιο σωστή απάντηση σε αυτά που ακούγονταν. Δεν ήταν εύκολο να το αντιμετωπίσεις, ο Mo όμως δεν επηρεάστηκε καθόλου. Δυστυχώς, τα φαινόμενα ρατσισμού στο ποδόσφαιρο είναι όλο και πιο συχνά. Ο Raheem Sterling δήλωσε πρόσφατα πως η καλύτερη απάντηση προς όλους τους ρατσιστές είναι να σκοράρεις και να τους κερδίζεις. Αυτό ακριβώς έκανε ο Salah.»

Το γκολ του Salah αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση προς τους ρατσιστές φίλους της Chelsea.
Το γκολ του Salah αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση προς τους ρατσιστές φίλους της Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com