Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: “ Από τον Barnes είχε να δει εξτρέμ σαν τον Mane η Liverpool ”

Carragher: “ Από τον Barnes είχε να δει εξτρέμ σαν τον Mane η Liverpool ”

Εκπομπή στο Sky Sports (Monday Night Football) στο πλαίσιο της μετάδοσης του αγώνα Watford – Arsenal είχαν οι Jamie Carragher και Gary Neville. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι δύο πρώην αμυντικοί μίλησαν για τους επιθετικούς των Reds, Mo Salah και Sadio Mane.

Ξεκίνησε ο Carragher και είπε για τον Sadio Mane τα εξής:

“ Πιστεύω πως κάποιες στιγμές ο Mane περνά απαρατήρητος και δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει. Ο κόσμος συνέχεια μιλάει για τον τερματοφύλακα και τον Salah, αλλά ο Mane είναι ο καλύτερος εξτρέμ που είχε η Liverpool τα τελευταία 30 χρόνια. ”

“ Πρέπει να γυρίσουμε στην εποχή του John Barnes, για να βρούμε έναν παίκτη σαν τον Mane στη Liverpool και το λέω αυτό, γιατί κατά τη γνώμη μου ο Barnes είναι μέσα στους 5 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών για τη Liverpool. ”

Τότε, πήρε τον λόγο ο Gary Neville και ρώτησε: Ποιον από τους δύο θα προτιμούσες να χάσεις για ένα διάστημα μέσα στη σεζόν; Τον Salah ή τον Mane;

“ Τον Salah. Έχουν τον ίδιο αριθμό γκολ, αλλά μου αρέσει πολύ ο Mane και είμαι fan του. ” Απάντησε ο Jamie Carragher.

“ Ο Mane είναι αυτός που έκανε την Liverpool μα επιστρέψει. Ήταν η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Jürgen Klopp. Είναι σχεδόν από την αρχή του Klopp στην ομάδα. ”

“ Δεν είχαμε έναν τόσο καλό εξτρέμ το 2009. Αν προσέξετε τις ομάδες, που παίρνουν το πρωτάθλημα έχουν καλούς εξτρέμ. Αν είχαμε τον Mane το 2009, θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα. ”

Ο Sadio Mane σκόραρε και κόντρα στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com