Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση Werner η Liverpool

Παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση Werner η Liverpool

Ο Timo Werner είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τη Liverpool. Αυτό δεν είναι κρυφό, είναι δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό, γι’ αυτό και η ομάδα παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίο του με την RB Leipzig.

Ο διεθνής επιθετικός φέρεται να έχει αρνηθεί προτάσεις ανανέωσεις από την Leipzig και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Γερμανικό σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι, καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος. Οπότε, είναι προτιμότερο και πωληθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι Reds και ο Jürgen Klopp παρακολουθούν προς το παρόν τις εξελίξεις και τις αποφάσεις του Werner και της Rb Leipzig, με σκοπό να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι, όπως αναφέρει η Liverpool Echo.

Ο Γερμανός striker έχει σκοράρει 14 τέρματα στην Bundesliga τη φετινή σεζόν και έχει βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα σε τρείς συνεχόμενους αγώνες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γερμανίας.

Σκόραρε και το Σάββατο στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Wolfsburg με σκορ 2-0.

Είναι 23 χρονών και παραμένει ένα από τα πιο καυτά ονόματα στη θέση του. Την περίπτωση του παρακολουθούν και άλλες ομάδες, όπως η Bayern Munich και είναι πιθανό να κινηθούν για την απόκτησή του με μεταγραφή από την Leipzig.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Oliver Mintzlaff επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Sky Sports τις προηγούμενες ημέρες, πως ο Timo Werner δεν θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Timo Werner και Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com