Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sarri: “ Από τις καλύτερες ομάδες η Liverpool, αλλά ήμασταν άτυχοι ”

Sarri: “ Από τις καλύτερες ομάδες η Liverpool, αλλά ήμασταν άτυχοι ”

Στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Liverpool και την Chelsea μίλησε ο προπονητής των Μπλε, Maurizio Sarri και ναι μεν παραδέχθηκε, πως η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη κατά τη διάρκεια του αγώνα και γνώρισε την ήττα.

Ο Ιταλός προπονητής για τη Liverpool δήλωσε:

“ Αυτή τη στιγμή η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έπαιξαν πολύ καλά και στα 90 λεπτά, αλλά εμείς θεωρώ πως σταθήκαμε καλά στο ματς. ”

“ Μπήκε πολύ δυνατά στα 10 πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και δεν ήταν εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε τη δεδομένη στιγμή. ”

Τόνισε όμως πως η ομάδα του στάθηκε άτυχη στον χθεσινό αγώνα:

“ Σταθήκαμε λίγο άτυχοι στο δεύτερο γκολ της Liverpool από τον Mo Salah και το χρονικό σημείο, που ήρθε αυτό, αλλά βέβαια πρόκειται για έναν καταπληκτικό παίκτη και ήταν ένα πανέμορφο γκολ. ”

“ Ήμασταν επίσης άτυχοι, γιατί μέσα σε 3 λεπτά είχαμε 3 ευκαιρίες. Δύο ήταν με τον Hazard και μια με τον Higuain και επίσης σημαδέψαμε το δοκάρι για 35η φορά φέτος. Αυτό ήταν ατυχία. ”

Τι δεν έκανε καλά η ομάδα του:

“ Έπρεπε να ξεπεράσουμε τα 10 πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και στα τελευταία 20-25 θα βρίσκαμε περισσότερους χρόνους. Ο στόχος ήταν να είχαμε κρατήσει το 0-0 στα τελευταία 20 με 25 λεπτά. ”

“ Πριν από δύο ή τρείς μήνες δεν είχαμε καταφέρει να μείνουμε στον αγώνα για τόσο μεγάλο χρονικό διαστημα. ” Είπε ο Sarri.

Ποιος πιστεύει πως θα κατακτήσει τον τίτλο:

“ Είναι πολύ δύσκολο να πω, πάντως είμαι σίγουρος πως στο τέλος η διαφορά τους θα είναι ή ένας ή δύο βαθμοί. Όχι παραπάνω. ”

Οι Reds δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com