Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμπληρώνει 200 παιχνίδια ο Klopp!

Συμπληρώνει 200 παιχνίδια ο Klopp!

Την Chelsea υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στο Anfield η Liverpool και ο Jürgen Klopp είναι έτοιμος να συμπληρώσει 200 παρουσίες στον πάγκο των Reds!

Ο Γερμανός προπονητής θα διακοσαρίσει και θέλει να το κάνει με μια σπουδαία νίκη επί της Chelsea, η οποία θα διατηρήσει την ομάδα του στην κορυφή της Premier League για ακόμη μια εβδομάδα με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της φετινής περιόδου.

Ο Klopp έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας τον Οκτώβρη του 2015 στο ισόπαλο 0-0 με την Tottenham Hotspur στο White Hart Lane και από τότε έχει βρεθεί στον κόκκινο πάγκο για άλλες 198 φορές.

Στα 199 του παιχνίδια με τη Liverpool μετρά 111 νίκες, 51 ισοπαλίες και μόλις 38 ήττες. Μόνο δύο πρώην προπονητές της ομάδας είχαν καταφέρει να πετύχουν περισσότερες νίκες μετά από 200 αγώνες. Ήταν ο Sir Kenny Dalglish με 118 και ο Ισπανός, Rafa Benitez με 115 νίκες μετά από 200 ματς.

Μπορεί οι Reds να μην έχουν καταφέρει να κατακτήσουν κάποιο τίτλο με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο, όμως έχουν σημειώσει τεράστια βήματα πρόοδο, βρίσκονται ξανά στην elite του Ευρωπαϊκού ποδοσφαιρού και πολύ σύντομα θα κατακτήσουν και τρόπαια.

Ο αγώνας της Liverpool με την Chelsea θα ξεκινήσει στις 18:30 ώρα Ελλάδος για την 34η αγωνιστική της Premier League.

O Jurgen Klopp με τον Mauricio Pochettino, στο πρώτο παιχνίδι του Γερμανού στον πάγκο της Liverpool, τον Οκτώβριο του 2015.
O Jurgen Klopp με τον Mauricio Pochettino, στο πρώτο παιχνίδι του Γερμανού στον πάγκο της Liverpool, τον Οκτώβριο του 2015.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com