Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Naby Keita γίνεται ο άνθρωπος «κλειδί» για τους στόχους των Reds

Ο Naby Keita γίνεται ο άνθρωπος «κλειδί» για τους στόχους των Reds

Τα καλά παιχνίδια ξαναγύρισαν στα πόδια του Naby Keita, ο οποίος με περισσότερη αυτοπεποίθηση σκόραρε στους τελευταίους δύο αγώνες και η Liverpool περιμένει περισσότερα από τον μέσο της με διάρκεια στο χρόνο.

Ο Naby Keita με την αλλαγή του χρόνου, έμοιαζε να είναι σε καλή φόρμα, να έχει καλές και τακτικές εμφανίσεις. Χωρίς όμως να το περιμένει κανείς βρέθηκε  στον πάγκο αλλά και αρκετά συχνά εκτός συνθέσεων ,ούτε και σαν αναπληρωματικός. Δεν το έβαλε κάτω και με μια συμμετοχή με γκολ ενάντια της Southampton, αλλά και τη δεύτερη με γκολ και 90 λεπτά καταπληκτικού παιχνιδιού από την στιγμή που εντάχθηκε στους Reds, στο Champions League κόντρα στην Porto, ανέτρεψε την κατάσταση.

Η εμπιστοσύνη στο παιχνίδι του είναι φανερή στην κίνησή του μέσα στο γήπεδο όταν έχει είτε όχι την μπάλα, στις προσπάθειες να δημιουργήσει παιχνίδι μπροστά και είναι ιδανικό για την ομάδα να τον έχει σε τέτοια φόρμα.

Ο Naby Keita δηλώνει στο LiverpoolFC.com : «Φυσικά και είμαι χαρούμενος με τα τελευταία γεγονότα και πιστεύω πως τα καλύτερα είναι  ακόμα μπροστά μας αλλά η ομάδα έρχεται πρώτη. Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι όταν πετυχαίνουν το πρώτο τους γκολ, έτσι και εγώ, αλλά σημασία έχει η ομάδα και θέλω να τη βλέπω να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Σίγουρα μου πήρε κάμποσο καιρό να σκοράρω αλλά η φυσική μου θέση είναι μέσος και ήδη στην ομάδα έχουμε φοβερούς γκολτζήδες, τον Mo Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane και εμείς στο κέντρο είμαστε για να τους δημιουργούμε ευκαιρίες και χώρο για γκολ. Βέβαια μας δίνεται επίσης η δυνατότητα για σκοράρισμα και πάντα το κάνουμε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία αλλά για μένα προτεραιότητα έχει η νίκη της ομάδας πάνω απ’ όλα.

Όταν ακούς καλά λόγια για σένα , απλά τα εκτιμάς και συνεχίζεις για να δώσεις περισσότερα. Δεν μπορείς να μείνεις ήσυχος. Προσωπικά χαίρομαι που με εκτιμά ο κόσμος αλλά αυτό με κάνει να θέλω να πετύχω περισσότερα και να δουλεύω σκληρότερα. Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος με την φόρμα μου αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία..εξακολουθώ να προπονούμαι συστηματικά και να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου και αυτό είναι όλο.»

Με τον Keita σε ανοδική πορεία και τον Jordan Henderson να θριαμβεύει στο παιχνίδι η Liverpool έχει ξαφνικά πολλές περισσότερες επιλογές στο κέντρο. Και οι δύο έχουν παίξει καταπληκτικά, με γκολ και δημιουργία φάσεων και μαζί με Fabinho, Gini Wijnaldum και James Milner, δημιουργείται πραγματικός ανταγωνισμός και συνάμα περισσότερες επιλογές για τον Klopp.

Έχει σίγουρα λόγους να είναι ευχαριστημένος μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του…

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com