Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Giroud: “ Δεν πρέπει να μας φοβίζει ο van Dijk ”

Giroud: “ Δεν πρέπει να μας φοβίζει ο van Dijk ”

Δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα μεταξύ σε Liverpool και Chelsea έκανε ο επιθετικός των Μπλε του Λονδινού, Olivier Giroud και στάθηκε στον αμυντικό των Reds, Virgil van Dijk.

Ο Γάλλος Πρωταθλητής κόσμου, τόνισε πως δεν θα πρέπει εκείνος και η Chelsea να φοβηθεί τον αμυντικό της Liverpool, διότι ο ίδιος έχει σκοράρει σε μεταξύ τους παιχνίδι παλαιότερα και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε αγώνα με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Giroud για τον Virgil van Dijk: 

“ Έχω παίξει εναντίον του αρκετές φορές και μπορώ να πως, πως ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι πολύ καλά και αρκετά δυνατός. Έχω όμως σκοράρει μερικά γκολ κόντρα στις ομάδες του και με την Εθνική και με τις ομάδες μου. ”

“ Έπαιξα εναντίον του πρόσφατα με την Εθνική μου και κερδίσαμε την Ολλανδία. Επίσης σκόραρα στο περσινό παιχνίδι του δευτέρου γύρου μεταξύ σε Chelsea και Liverpool στο Stamford Bridge και εκείνος έπαιζε. Στον αγώνα των Εθνικών ομάδων επίσης σημείωσα το νικητήριο γκολ πριν από μερικούς μήνες στο Stade de France. ” Πρόσθεσε ο Γάλλος επιθετικός.

“ Δεν πρέπει να μας φοβίζει ο van Dijk. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίζει στην ομάδα του αντίπαλου. Εμείς θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. ”

Giroud και Virgil van Dijk στον αγώνα του Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com