Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Chelsea (preview)

Liverpool – Chelsea (preview)

Πολύ μεγάλος αγώνας με τη Liverpool να υποδέχεται στο Anfield το απόγευμα της Κυριακής (14/4) την Chelsea στις 18:30 ώρα Ελλάδος για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds θέλουν να κερδίσουν τους Μπλε στο Λονδίνο στο Anfield για πρώτη φορά από το 2012, όταν και επικράτησαν με 4-1 και να παραμείνουν στην κορυφή της Premier League για μια ακόμη εβδομάδα, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Klopp προέρχεται από τη νίκη επί της Porto στο Champions League και διπλό επί της Southampton στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα της προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Andrew Robertson θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα μετά την τιμωρία του στο Champions League, ενώ και ο Joe Gomez πιθανότατα θα βρεθεί στην αποστολή για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Ο Adam Lallana δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στον αυριανό αγώνα.

Στην άμυνα των Reds δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή, ενώ Fabinho και Henderson είναι τα φαβορί για δύο από τις τρείς θέσεις του κέντρου με τους Wijnaldum και Keita να διεκδικούν την άλλη. Η επιθετική τριάδα εννοείται πως θα παραμείνει η ίδια για ακόμη έναν αγώνα.

Στην 4η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η αυριανή αντίπαλος των Reds, Chelsea μετά τη νίκη της Tottenham. Οι Λονδρέζοι έχουν συγκεντρώσει 66 βαθμούς και βρίσκονται στο -16 από τη Liverpool. Στόχος της σεζόν είναι η έξοδος στο Champions League και η κατάκτηση του Europa League.

Προέρχεται από τη νίκη επί της Slavia στην Πράγα, σε έναν αγώνα που είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, ενώ πριν πέντε μέρες επικράτησε της West Ham με 2-0 στο Stamford Bridge.

Ο Eden Hazard δεν ξεκίνησε στον αγώνα της Πέμπτης και είναι απόλυτα έτοιμος για την μάχη του Anfield. Ο Hudson-Odoi έμεινε εκτός αποστολής και δεν είναι ξεκαθάρο, αν θα ξεκινήσει βασικός αύριο.

Για τους Μπλε οι Ampadu και Emerson είναι αμφίβολοι, αλλά ο Βραζιλιάνος μπακ λογικά θα προλάβει.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλος με 1-1 με τον Daniel Sturridge να σκοράρει ένα πανέμορφο τέρμα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αυριανής συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Η τελευταία νίκη της Liverpool επί της Chelsea στο Anfield ήρθε το 2012 με σκορ 4-1.
  • Η Liverpool μετρά τρείς νίκες με μια ισοπαλία με τις υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας στην έδρα της.
  • Οι Reds αγνόουν την ήττα για 37 συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα τους.
  • Στα τελευταία 17 ματς με ομάδες της πρώτης εξάδας η Liverpool μετρά 9 νίκες και 8 ισοπαλίες.
  • Η ομάδα του Klopp έχει κερδίσει 16 βαθμούς από ματς, στα οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ.
  • Ο Γερμανός τεχνικός θα συμπληρώσει αύριο 200 παιχνίδια στον πάγκο των Reds.
  • Η Chelsea τρέχει σερί 3 συνεχόμενων νικών.
  • Οι Μπλε μετράνε 6 συνεχόμενες εκτός ήττες από ομάδες της πρώτης εξάδας.
Η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com